С тежка черепно-мозъчна травма е полицаят, пострадал след гонката с

...
С тежка черепно-мозъчна травма е полицаят, пострадал след гонката с
Коментари Харесай

Пострадалият при гонка полицай е с опасност за живота! Лекарите с подробности

С тежка черепно-мозъчна контузия е служителят на реда, потърпевш след гонката с незаконни мигранти в София, оповестиха от пресцентъра на УМБАЛ " Св.Анна ". В болничното заведение са настанени още трима потърпевши мигранти и водачът, който ги е превозвал.

" В момента оперират (по спешност) служителя на реда, потърпевш тази заран при злополука с мигранти! След края на интервенцията ще има брифинг! Към момента (8,30ч.) в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБ АЛ " Св. Анна " -София АД са докарани и трима потърпевши мигранти. Повече инфо, след проучванията и диагностиката! ", оповестиха от пресцентъра на столичната болница.

" Към момента (9 ч) в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД беше докаран и водачът на микробуса. Така броят на потърпевшите при нас става петима пациенти! Най-тежко е положението на служителя на реда. Той е с тежка черепно-мозъчно контузия. Има заплаха за живота му. Оперират го по неотложност и след края на интервенцията ще се обадя за брифинг! При водача на микробуса и тримата мигранти, тече диагностика ", оповестяват още от Окръжна болница.

Припомняме, че малко след 7 часа тази заран се случи злополука в София след гонка с полицията. При конфликта е ударен полицейски бус.

По неофициална информация бусът с мигранти е излязъл от Околовръстния път на автомагистрала „ Тракия ”. Там е почнала гонката с полицията. За да ги спре, различен полицейски бус е пресрещнал пътя на нарушителите.

В региона на " Околовръстното шосе " се е образувало запушване, трафикът се отклонява. Оглед на място правят Мариан Маринов и Пламен Китов, които са следователи от Национална следствена служба.

Снимка: Надежда Дойчева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР