С технологията без код“ всяка бизнес идея може да бъде

...
С технологията без код“ всяка бизнес идея може да бъде
Коментари Харесай

Юлиян Маслянков, изпълнителен директор на Sirma InsurTech: С интелигентната и достъпна no-code платформа на Creatio, бизнесът ускорява растежа си с лекота

С технологията „ без код “ всяка бизнес концепция може да бъде автоматизирана за минути

В софтуерните времена, в които живеем, цифровите интензивности са неизменима част от живота на хората и фирмите. Като консуматори на услуги откриваме сметки, правим заплащания, вършим поръчки и резервации онлайн, получаваме информация и споделяме с бизнеса, образоваме се, посещаваме семинари, конференции, даже вършим огледи, наемаме и продаваме жилища с онлайн интеракции. От позиция на фирмите, цифровите процеси разрешават да се събират и обработват огромно количество данни, което спомага за установяване на желанията и потребностите на клиентите, персонализирано обслужване, възстановяване на продуктите и услугите, повишение на продажбите.

Огромният поток от информация обаче изисква и софтуерен запас, осигуряващ бърза обработка и придвижване на всички реализирани процеси по веригата. Дигиталната промяна на бизнес интервенциите изисква време и средства за софтуерни нововъведения, поддръжка и развиване на процесите в бъдеще. Така, тематика на фокус за всяка компания, която желае да бъде конкурентоспособна и да поддържа лоялността на своите клиенти и чиновници, е рационална инвестиция за гъвкава автоматизация на работните потоци и даването на най-хубавото цифрово преживяване.

Такова решение дават актуалните low-code/no-code технологии,  споделя Юлиян Маслянков, изпълнителен шеф на , официален представител за България на световната софтуерна компания за low-code/no-code CRM системи за автоматизиране и ръководство на бизнес процеси Creatio.

 „ Технологичните нововъведения в промишленостите са непрекъснати и всеобхватни, а все по-голямата динамичност на измененията е една от дребното непрекъснати характерности на заобикалящата ни реалност. Свидетели сме на цифрова гражданска война, която освен че радикално промени метода, по който си взаимодействат физическите лица и компаниите, само че овласти потребителите. Благодарение на новите технологии в ръцете им, те имат силата директно да въздействат върху бизнес моделите на организациите, които, от своя страна, в случай че желаят да останат на пазара, би трябвало да се приспособяват към потребностите на хората.

Така наред с нуждата от цифровизация на бизнеса, пред фирмите стои още едно предизвикателство – да осъществяват гъвкави ИТ решения, с които да могат бързо да се приспособяват към непрестанно изменящите се условия и несъмнено, да го реализират на налична цена. Такова решение могат да намерят в  интелигентната low-code/no-code платформа на Creatio за оптимизация и ускорение на интервенциите по продажбите, маркетинга и обслужването. ", споделя той.

Решението на Creatio разрешава ускорено въвеждане на цифрови нововъведения и бърза промяна на процеси, с оптималната степен на независимост. Платформата дава цялостен набор от артикули за маркетинг, продажби и услуги, интегрирани в една CRM платформа. Клиентът има свободата да работи с принадлежности от последващо равнище, които му разрешават да основава с лекост корпоративни приложения и работни процеси, без потребността от специфични IT знания. Чрез композируем метод за разработка, потребителите проектират и започват приложения, употребявайки сглобяеми детайли, на всеки стадий от създаване на процеса – на правилото на изграждане с „ лего блокчета “. За ускорение на процеса на планиране, платформата съдържа богата библиотека от авансово заложени темплейти и дава опция за потребление на над 750 пазарни приложения на Creatio, свързващи детайли и шаблони, които могат да бъдат внедрени с едно тракване и употребявани в процеса на планиране.

С Creatio нужните промени в оперативните действия с лекост се трансформират от концепция, в работеща бизнес интервенция, която дейно и синергично комуникира, както сред другите отдели в компанията, по този начин и сред компанията и нейните клиенти.



Юлиян Маслянков, изпълнителен шеф на Sirma InsurTech

 „ Сред суперсилите на Creatio, които отличават платформата от решенията на другите снабдители, е неповторимата композиция от единна система за CRM, корпоративни работни процеси и пазарни приложения и свободата да притежавате вашата автоматизация посредством безкрайно персонализиране във времето. Платформата е ценово налична и доста по-бърза за интеграция, спрямо други, сходни ИТ решения. С Creatio няма да ви се постанова закупуването и консолидираното на голям брой решения, платформата не лимитира опциите ви за бъдещо настройване и не изисква специфични познания и умения за шифроване - с нея всеки е разработчик. “, добавя Маслянков.

Creatio се радва на мощно самопризнание в промишлеността. В платформата на компанията всекидневно се започват милиони работни процеси от хиляди клиенти в над 100 страни. Сред стотиците търговци, предлагащи low-code решения, Creatio е включена в пет “Mагически квадранта ” на Gartner за топ решения за B2B платформи за автоматизация и е приета за водач в два. Решенията на компанията получават възторжени мнения на клиенти и партньорски общности като G2 и TrustRadius.

На интернационално равнище Creatio организира серия от онлайн и офлайн събития, с които среща аудиторията с мощните благоприятни условия, които платформата предлага. Среща с бизнеса следва и в София, на 1 декември, където дружно с Creatio домакини ще бъдат Sirma InsurTech, които са единствен сертифициран представител на компанията за страната.

„ Предстои ни първото напълно онлайн събитие за страната „ Lunch & Learn “. То ще се организира под формата на бизнес среща и обяд и има за цел да показа на аудиторията по какъв начин No-code методът може да помогне на финансовите организации да се трансформират и да вкарват нововъведения.  Ще представим най-хубавите практики в промишлеността за автоматизиране на работни потоци и CRM с технологията No-code и ще дискутираме с специалисти в сферата по какъв начин no-code методът може да помогне на организациите да подобрят преживяването на клиентите си и да докара до потвърден триумф на фирмите.  Ще представим и новаторския ни артикул SirmaInsuite, който покрива съществени застрахователни процеси в животозастраховането, общото обезпечаване и здравното обезпечаване. “, споделя Юлиян Маслянков.

Събитието е предопределено за ръководители на C-ниво и ИТ, оперативни водачи във финансовата промишленост и е гратис, с предварителна регистрация на адрес: 

Местата за събитието са лимитирани. Регистрираните участници ще получат удостоверение за присъединяване.

За повече информация за no-code решението на Creatio, с което всяка бизнес концепция може да бъде автоматизирана за минути, можете да се свържете с екипа на Sirma InsurTech на

***

Sirma InsurTech (до скоро TBI Info) e консултантска компания в ИТ сферата с дълготраен опит и наличие на европейския пазар. Създадена през 2002 година, предметът на активност на компанията е консултиране, внедряване, разработка и поддръжка на софтуерни решения за ръководство на бизнеса, облачни системи и интегрирани мобилни приложения: SAP, Oracle, Salesforce, Creatio, Insis, ERP, CRM, бази данни и други Компанията има голям брой сполучливо приключени планове, съществена част от които са свързани с финансите и застраховането, предлага водещите артикули Sirma Broker и Sirma InSuite. Екипът на компанията седи зад създаването на първото законно електронно трудово досие  , което цифровизира всички процеси в HR сферата. Sirma InsurTech е eдинствен сертифициран сътрудник за България на световната компания за low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и ръководство на бизнес процеси – Creatio и извънреден представител за страната на SurveySparrow – платформа за изследвания, автоматизация на процеси, бизнес разузнаване и ръководство на мнения и известност. Sirma InsurTech e част от Sirma Group Holding.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР