С тегло от 10 килограма и ръст от 82 сантиметра

...
С тегло от 10 килограма и ръст от 82 сантиметра
Коментари Харесай

Той бе най-малкият културист в света

 Адития-Ромео-Дав

С тегло от 10 кг и растеж от 82 сантиметра приживе индиецът Адития „ Ромео “ Дев бе най-малкият културист в света. През 2012-а обаче, едвам на 23 години, храбрият индиец умря след мозъчен кръвоизлив.

Адития страдаше от извънредно рядкото заболяване дварфизъм, при което се резервират пропорциите на тялото, само че със свръхнамалени размери.

Въпреки проблемите си, със своята воля индиецът стана образец за подражателство на милиони хора по света. Вместо да се съжалява, малкият-голям човек посвети живота си на културизма, прекарвайки  по няколко часа дневно във фитнес залата.

Усилията му останаха оценени, тъй като всички, от сътрудници културисти до елементарни хора, откровено се възхищаваха на смелостта на невероятния спортист. Чрез имейли стотици хора от целия свят непрекъснато засвидетелстваха поддръжката и уважението си към Адития, а десетки почитатели го посещаваха персонално в залата.

Така, за късия си, само че изчерпателен живот, момчето от Индия се трансформира в образец за подражателство на всички и потвърди, че човек може да живее по този начин, както желае и както си заслужава. Да следва и сбъдва фантазиите си, без значение от компликациите, които му се изпречват. И на инат на тях.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР