С течение на времето след разделяла, раните започват да зарастват,

...
С течение на времето след разделяла, раните започват да зарастват,
Коментари Харесай

10 причини да не се връщате при бившия/бившата си

С течение на времето след разделяла, раните стартират да зарастват, елементарно е да забравите за какво сте оставили някогашния си преди всичко.

Тънките мемоари се връщат при вас, само че не задоволително, с цел да ви убедят, че сте взели вярното решение.

1. Разделени сте заради някаква значима причина

Не сте стигнали до извода да прекратите забележителна връзка с някого, от който се интересувате, от нищото. За да прекратите връзка с някого, значи е имало основателна причина, която е била задоволително значима за вас. Тези проблеми не изчезват след раздробяване. Не жертвайте това, което желаете от колегата си, за някого, който просто ще ви разочарова още веднъж.

2. Времето не трансформира нищо

Лесно е да свикнеш с дадена обстановка, с течение на времето. Повечето взаимоотношения, които не престават да повтарят цикъла (разпад, събиране, раздяла), го вършат, тъй като времето ни разрешава да забравим за нещата, които са се объркали и да се придържаме към нещата, които не са се. Проблемът с това да станете жертва на времето е, че скоро откакто се съберете още веднъж ще разберете, че към момента сте същите хора със същите проблеми. И в този момент всичко, което имате, е изгубено.

 10 аргументи да не се връщате при бившия/бившата си

3. Ще се озовете там, от където сте почнали

Честно казано, запитайте се: какъв брой хора познавате, които са се разделили, събрали са се и в този момент имат процъфтяващи дълготрайни връзки? А в този момент се запитайте какъв брой души познавате, които се събраха дружно с някогашния и още веднъж се разделиха? Коефициентите са против вас. Чували ли сте поговорката „ да правиш едно и също нещо още веднъж и още веднъж и да очакваш друг резултат е определението за безумство “?

4. Губите скъпо време

Имате единствено един живот, който живеете. От вас зависи по какъв начин го пропилявате. Но погледнете обратно към живота си и помислете за всички решения, които сте взели, които желаете… Можете да се върнете и да се измененията, с цел да компенсирате изгубеното време. Не позволявайте това да е едно от тези решения. Имате цели и фантазии, които могат да бъдат реализирани единствено когато предприемате стъпки напред.

5. Не сте били оценени задоволително

Приемете това като опция да излезете и да започнете да живеете за себе си. Спомняте ли си, когато тя ви показа пред приятелите си? Или когато ви подлага на критика, че си поръчвате още една бира? Какво ще кажете, за това, което тя ви сподели – че евентуално би трябвало да прекарвате повече време във фитнеса? Ако се отнася с приятелите си по-добре, в сравнение с се е отнасяла с вас, тя не ви цени задоволително, че да бъде с вас. Не мислете, че в случай че сте пили по-малко бира или сте изгубили някой различен кг, нещата ще се трансформират.

 10 аргументи да не се връщате при бившия/бившата си

6. Има задоволително риба в морето

Приемете това като опция да излезете и да започнете да завързвате нови контакти. Използвайте това време, с цел да се усъвършенствате и да се свържете с вашите потребности и стремежи. Има доста жени/мъже, които чакат да споделят времето си с вас. Ако се притеснявате, че цялата вяра е изгубена, влезте онлайн и станете част от някои обществени събития.

7. Хората не се трансформират

Разбира се, че това е противоречива тематика, само че въпреки всичко, множеството хора не се трансформират. Може би бившият/ата ви би имал(а) най-хубавото държание за няколко седмици, в случай че се върнете при него/нея, само че надълбоко в основата, той/тя към момента е същият/ата жена, с кой(я)то нищо не може да проработи. Хората могат да сменят облеклата, прическата си, даже аспекти от своята персона. Но смяната би трябвало да пристигна от вътрешната страна. Дори и да желаете да се измененията, това е доста мъчно.

8. Може би просто се чувствате самотни

Колкото по-дълго сте самотни, толкоз по-добре стартира да наподобява някогашната ви половинка, във вашия разум. Спомняте си сексът да е по-добър, в сравнение с беше, и си спомняте проблемите да са по-лесни за превъзмогване, в сравнение с са. Просто желаете още веднъж да почувствате нещо особено. Но в 99% от случаите вашият бивш/бивша не е отговорът.

 10 аргументи да не се връщате при бившия/бившата си

9. И двамата към момента носите товара от връзката си

Емоционалният товар тежи на всеки от нас. За благополучие куфарът става по-лек с течение на времето, по-старите мемоари са побледнели. Проблемът е, че когато решите да се съберете още веднъж с някогашния, багажът ви наподобява стартира да наддава на тегло… и то много бързо.

10. Доверието, което сте имали един към различен, към този момент е разрушено

Доверието е необикновено значимо в една връзка. Трудно е да се конструира и още по-трудно да се събере още веднъж, откакто към този момент е разрушено. Искате ли да сте във връзка, в която липсва доверието и в никакъв случай не сте на 100% сигурни, че сътрудникът ви няма да се обърне и да избяга от вас?

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР