С тази мантра сливи за смет“ не се прави модернизация

...
С тази мантра сливи за смет“ не се прави модернизация
Коментари Харесай

Радев за състоянието на армията: Няма хора, разберете!

С тази мантра „ сливи за боклук “ не се прави рационализация в българската защита. Това съобщи президентът Румен Радев, откакто се срещна с разбора на положението и подготовката на въоръжените сили през 2022 година

На събитието участваха военният министър Димитър Стоянов, висшият команден състав на Българската войска, генерали и офицери от въоръжените сили.

По думите на президента положението на защитата е тежко и е нужен сериозен и виновен парламент, който да се занимае с казуса.

„ Вече мина година от бруталната съветска експанзия в Украйна, която промени фрапантно средата на сигурност. В тази усложнена среда на сигурност, в която редица опасности прераснаха в световни закани, за жалост ние в този разбор се сблъскваме със същите проблеми, които бяха и миналогодишния “, сподели Радев.

„ Отчитаме още веднъж дефицит на запаси, закъсняла рационализация, дефицит на хора и свръхнатоварен персонален състав, който с цената на доста старания, безрезервност продължава да извършва своите отговорности “, акцентира президентът.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР