С тайнствен мъж, с когото е в толкова близки отношения,

...
С тайнствен мъж, с когото е в толкова близки отношения,
Коментари Харесай

Този мъж ли смени Рачков в леглото на Мария Игнатова? Водещата се усамотява с младия мачо в палата си в Драгалевци

С загадъчен мъж, с който е в толкоз близки връзки, че го посреща по халат, се усамотява в новата си къща Мария Игнатова, видяха фотографите на „ Ретро ”.

Красивата русокоска бе засечена с въпросния господин, който е много по-млад от някогашния й Рачков, рано сутринта пред дома си след рождения й ден. Въпросният мачо дойде с куп букети и дарове от празненството, провело се предходната нощ в столично заведение, а Мария по роднински го посрещна по халат и джапанки в новия си дом, който населява след раздялата с Димитър Рачков. Двамата живееха в кокетна къща в баровски затворен комплекс, а в този момент водещата се е нанесла в не по-малко лъскава къща в кв. „ Драгалевци ”.

Непознатият мъж грижливо внесе всички дарове и големи букети, подарени от сътрудниците на Мария, а евентуално и от обожатели. После двамата се качиха дружно в къщата и прекараха часове вътре, като следобяд той си потегли, а тя по този начин и не излезе от вкъщи си.

След раздялата й с Димитър Рачков това е единственият мъж, който е засичан постоянно с Игнатова. Тайнственият мачо я вози, прибира, обслужва, само че дали имат интимни връзки, никой не знае, защото водещата пази персоналния си живот доста ревниво. Преди дни в телевизионно студио тя отхвърли да разяснява каквото и да било за близо 10-годишната й връзка с Димитър Рачков.

„ Няма да разясня ”, отговори Мария единствено при типа на сътрудника й от „ Господари на ефира ”, като се оправда с ранното ставане. Според осведомени обаче не това е повода Игнатова да отхвърля мнения за връзката си с Рачков. Двамата са поставили завършек на любовта си по много противен метод, като повода се криела точно във водещата, която не поискала да подари с правоприемник Рачков, а работата и удоволствията били преди всичко за нея.

„ Митко доста я обичаше, за него тя беше като провидение. В началото мислехме, че нещата няма да тръгнат, само че някак се получи химията сред тях, а любовта им беше за образец. Докато Мария не стартира да се държи надменно с него, към този момент не й беше толкоз забавен, обичаше да се забавлява без него, което ги отдалечи един от различен и някак постави завършек на сантименталната им история ”, споделят осведомени.

За раздялата сред двамата се говореше доста дълго време, преди Димитър Рачков да разгласи публично, че двамата към този момент не са дружно. Той го направи посредством отворено писмо, а Мария не обели и дума, макар че прекара 10 години с него.

Явно обаче целта в живота й е кариерата, а каква ще е ориста на тайнствения мъж до Игнатова , не е ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР