С тайни привилегии извън кадър се ползват участниците в приключенското

...
С тайни привилегии извън кадър се ползват участниците в приключенското
Коментари Харесай

Скрити от зрителите: Вижте тайните привилегии за участниците в „Сървайвър“

С секрети привилегии отвън кадър се употребяват участниците в приключенското риалити " Сървайвър ", научи " България Днес ". Те имат право на някои облаги, които остават скрити за телевизионния фен. Оказва се, че звездите не прекарват 24 часа от времето си в колибите в джунглата или на трасето за игри.



Според договорите им двете племена в действителност имат време за напълно цивилизован душ, епилация, козметични грижи, мерене на кантар. Освен това им се вършат постоянни медицински прегледи в здравно заведение. Един от участниците Георги Валентинов се изпусна пред камерите, че следи тежестта си.

" Свалил съм 6 кг, откогато съм тук ", сподели ММА боецът, с което стана ясно, че постоянно се качва на кантара. Наблюдателни фенове видяха, че дамите, както и огромна част от мъжете в играта поддържат съвършено обезкосмени тела, макар че са към този момент много време на острова в Доминикана. Впечатление не престават да вършат и ослепително белите зъби на някогашния футболен национал Благой Георгиев. Джизъса очевидно разполага с нужните условия и време да се грижи за фасадата си.
 Жоро Валентинов издаде тайната Жоро Валентинов издаде тайната
Става ясно, че медицинските грижи също са на равнище, изключително след последния случай с припаданията на артиста Филип Буков. Той колабира пред очите на съотборниците си и се свлече на земята, а по-късно призна, че не помни нищо.
 Филип Буков бе пратен в болница Филип Буков бе пратен в болница
" Филип е в болница. За няколко дни той припадна 4 пъти. Това наложи да бъде закаран в лечебно заведение, където да е под лекарско наблюдаване. Знам, че е добре и скоро ще се завърне в предаването ", посочи тази седмица водещият Ваня Джаферович.

От екипа на предаването са изключително деликатни след смъртния случай на известния музикален реализатор Нончо Воденичаров.
 Нончо Воденичаров умря в Нончо Воденичаров умря в " Сървайвър " през 2009 година


През 2009 година тогавашният кмет на град Раднево умря от инфаркт по време на фотосите за " Сървайвър " на филипински остров. След това и риалити форматът бе спрян за известно време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР