С тържествен водосвет за здраве, отслужен от Негово Високопреосвещенство Неврокопският

...
С тържествен водосвет за здраве, отслужен от Негово Високопреосвещенство Неврокопският
Коментари Харесай

Тържествена церемония за 111 години СЪД-БЛАГОЕВГРАД 


С церемониален водосвет за здраве, отслужен от Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, Съдът в Благоевград означи 111-тата годишнина от основаването си.
В своето послание към присъстващите Неврокопският митрополит Серафим акцентира значимостта на моралните полезности в правораздаването и благослови магистратите и правосъдните чиновници, пожелавайки им здраве и триумфи в професионалната активност.
В празничното си слово ръководителят на Окръжен съд-Благоевград арбитър Петър Узунов благодари на всички съдии и чиновници, вградили труда, знанието и усърдието си в отстояването на закона, истината и положителното през годините и добави, че през цялото си битие Съдът е поръчител за непоклатимост и извършва задачата си за запазване на правораздаването, правовата страна, демократичните полезности и главните права.

Церемонията събра дружно магистрати от целия Благоевградски окръг, прокурори, правосъдни чиновници и чиновници на звено „ Охрана “.
Съдебните чиновници от Регионалната секция на Национално съдружие на правосъдните чиновници при Окръжен съд-Благоевград насочиха поздравления във връзка годишнината, като направиха подарък на присъстващите – специфичен молив със семена, който с времето се трансформира в растение. Посланието е, че бъдещето на планетата зависи от всеки един от нас.
По мотив годишнината тревната повърхност пред Съдебната палата бе облагородена, а върху нея е сложено декоративно пано с надпис: „ 111 година Съд Благоевград “.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР