С щури купони ще отбележат завършването на училището младите попфолк

...
С щури купони ще отбележат завършването на училището младите попфолк
Коментари Харесай

Луди купони подготвят звездите за абитуриентските балове на децата си

 С щури купони ще отбележат завършването на учебното заведение младите попфолк реализатори. Въпреки че цяла година слушаме, по какъв начин браншът изнемогва поради липса на участия, очевидно артистите ще развържат крепко кисията за наследниците си. 

През тази година редица известни музиканти са зрелостници - Лоренцо, дъщерята на Бони - Миа, щерката на Лияна - Дениз, както и други родни звезди.

Наследникът на Софи Маринова ще събере всички родственици и познати на едно място. Младият реализатор с неспокойствие чака купона, който ще си подари.

" Поканил съм 100 души за бала си ", разкри пред Лоренцо. 

" На 24 май ми е абитуриентската вечер със съучениците. Ще стане див ваучър. Ще пея за съучениците на бала ми. Няма по какъв начин ", прибавя още наследникът на Софка.

Щерката на Бони - Миа, която неотдавна следва стъпките на майка си, ще означи завършването си с огромно празненство. Разбира се, всички родственици и другари на младата певица ще се веселят като за последно на бала на младата и надарена изпълнителка.

" Ще бъде нещо нечувано и невиждано! Готвим нещо уникалнo за бала на Миа ", споделиха за вестника от екипа на певицата, без да издават повече детайлности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР