С щастлива вест за радва почитателите си преди дни поп

...
С щастлива вест за радва почитателите си преди дни поп
Коментари Харесай

Мария Илиева крие татко №2! Певицата допоследно пази в тайна и пола на бебето

С щастлива новина за радва феновете си преди дни поп звездатa Мария Илиева . Изпълнителката е бременна с втория си правоприемник и се чака до месец да роди.

43-годишната певица изненада с новината, която е съумяла да скрие до придвижване на бременността. Това, което буди любознанието измежду почитателите на брюнетката, е, че тя не загатва баща номер две в живота си.

„ С голямо благополучие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! “, са част от думите, с които Мария показа огромната вест. Александър се споделя тригодишният наследник на певицата и по всяка възможност изпълнителката засяга него като батко на бъдещото й отроче, в случай че не е намерила мъж със същото име.

След раздялата с бащата на Александър Илиева не е демонстрирала интимна връзка с различен мъж. Брюнетката реши да залази персоналния си живот в загадка и по този начин и не стана ясно има ли мъж до нея и кой е той. Според клюките Мария крие бащата на бебето в Маями. Там брюнетката отпътува преди към два месеца с дребния Алекс, като показа пред почитателите, че ще работи по ново парче.

Оказа се, че певицата се готви за идно раждане и нова ария по този начин и не се появи. Мария е избягала от любопитните погледи в родината, откакто коремчето е почнало да пораства. Слуховете носят, че Илиева е решила до последно да не споделя кой е таткото на бебето, откакто с бащата на първия й наследник нещата не потръгнаха, написа „ България Днес “.

Изпълнителката е решила и до последно да пази пола на бебето в загадка. Бдителни почитатели са подготвени да се обзаложат, че то още веднъж ще е мъжко, поради формата на коремчето, само че това са единствено догадки. Едно е несъмнено - 43-годишната мама е супер секси и грее в очакване на щастливия ден. Желаем и здраве!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР