С шофьорска книжка на по-малко от 4 месеца е младежът,

...
С шофьорска книжка на по-малко от 4 месеца е младежът,
Коментари Харесай

18-годишният шофьор, който предизвика адско ПТП край морето, е с по-малко от 4 месеца стаж

С шофьорска брошура на по-малко от 4 месеца е младежът, който през вчерашния ден провокира злополука на пътя Китен-Приморско. При нея той почина, а петима са в болница, като двама са в извънредно тежко положение в реанимация.

От фрагментите през днешния ден ясно се вижда, че младият  " джигит " с БМВ, който в дъжд и без никаква видимост е изпреварвал колона от коли, се е блъснал - за благополучие на отсрещните хора, в голям пикап " Нисан навара ". Несъмнено, в случай че бе връхлетял по-малка или с по-нисък клас на защита кола, резултатите щяха да са още по-ужасни.

Днес Нова тв заяви, цитирайки локалния КАТ, че спътникът на момчето е в извънредно тежко положение, а жена, пътувала в джипа, е била заклещена, преди да съумеят пожарникарите да я извадят със специфични средства.

Така двамата от общо петима ранени - 40-годишна жена и 18-годишният сателит на починалия млад лидер, са в реанимация с заплаха за живота. Сред другите потърпевши има и дете - от джипа.

„ Причините за този случай са цялост от фактори. На първо място – дребният опит зад кормилото на починалия водач. Несъобразената скорост с пътните условия, които са били много влошени поради времето – също са съдействали за случая ”, съобщи в ефира на Нова тв старши контрольор Константин Вангелов от „ Пътна полиция ” – Бургас.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР