С шина на ръката си е Софи Маринова. Ромската перла

...
С шина на ръката си е Софи Маринова. Ромската перла
Коментари Харесай

Софи Маринова пак с шина! Гринго ли я преби?

С шина на ръката си е Софи Маринова . Ромската перла претърпява тежък случай по време на фотоси на рекламен клип. Това научи „ България Днес “ от мениджъра на Софка Тодор. „ Ръката й е навехната. Не е счупена. Не е с гипс. Една седмица ще бъде с шина “, разясни още индивидът от антуража на ромската перла.

Софка се претрепва по време на фотосите за клип на „ Капките “. Въпреки че шоуто приключи преди няколко седмици, участниците се събрани за снимането на рекламно видео. Инцидентът става преди два дни. Веднага след него Софка отива в „ Пирогов “. Там й е направена фотография. От рентгена излиза наяве, че няма счупено, но ударът е сериозен. И на Маринова е поставена защитна шина, с цел да се обездвижи ръката й.

 

„ Докато танцуваше, трябваше да прескочи един диван. Уви, не съумя. Спъна се и падна върху долап. Костите на Софка са доста меки. Има си проблеми с тях. Много е чуплива. При всеки удар ситуацията е тежко. Не става дума за побой, както се приказва. Имаше куп хора. И могат да потвърдят, че стана пред очите им “, сподели още Тодор пред „ България през днешния ден “. Въпреки контузията Маринова не стопира с участията си, обявиха от екипа на ромската перла.

Тя ще пее с шина на ръката си. Софка за трети път удря неприятно крайника си. И то единствено за няколко години. За контузиите от последните два пъти провинен бе половинката й Гринго. По думи на Маринова той я е удрял. А в резултат на това ръката й бе гипсирана. „ Два месеца бях с гипс, откакто Гринго ме би “, показа тогава Софка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР