С шест моделни поколения, повече от 1.7 милиона произведени единици и

...
С шест моделни поколения, повече от 1.7
милиона произведени единици и
Коментари Харесай

Това е новото BMW 3 Series Touring

С шест моделни генерации, повече от 1.7 милиона създадени единици и над 500 000 продажби на към момента настоящата версия на автомобила, BMW разкри първите подробности за новата версия на многофункционалното комби 3 Series Touring.

BMW 3 Series Touring, което ще бъде показано за първи път пред необятна аудитория по време на специализираното събитие #NEXTGen в Мюнхен (25-27 юни), ще се създава в комплекса на баварския колос в същия град и ще бъде лансиран на пазара в края на септември тази година.

С трансформиран и причислен към дизайн звученето на новата третата серия дизай, BMW 3 Series Touring идва с нарастване в основните си габарити, като дължината е 4709 мм (+76 мм), ширината е 1827 мм (+16 мм), а височината е 1470 мм (+8 мм). Издължено е и междуосието на комбито- с 41 мм до 2851 мм. Подобно на версията седан и многофункционалната му версия получава общоприетоо изцяло диодна осветителна система, а адаптивните диодни фарове с функционалността BMW Laserlight е налична като допълнителна екипировка.

С насочен към лидера кокпит, всяко ново BMW 3 Series Touring идва с нов спортен многофункционален волан с кожена тапицерия, нови ергономични седалки, система за отдалечено отваряне и затваряне на вратата на багажника, отваряемо задно стъкло за по-лесен достъп до товарното поделение и други.

По отношение на товарната съдържимост, BMW 3 Series Touring идва със свободен размер от 500 литра (+32 литра), а сгъването на задните седалки потребното пространство се увеличева до 1510 литра.

BMW 3 Series Touring ще стъпи на пазара с избор между три бензинови и три дизелови модификации, като топ-предложението BMW M340i xDrive Touring дава обещание оптималната мощност от 374 конски сили.
През идната година, новото BMW 3 Series Touring ще получи и първата си зареждаема (plug-in) хибридна версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР