С шарена сурвачка е обезопасена зейналата шахта на тротоара на

...
С шарена сурвачка е обезопасена зейналата шахта на тротоара на
Коментари Харесай

Сурвачка на пост пред зейнала шахта

С шарена сурвачка е обезопасена зейналата шахта на тротоара на бул. " Шести септември " в сектора сред Дома на младоженците и Дондуковата градина. Капакът е строшен и пешеходците би трябвало да внимават, с цел да не си потрошат краката.

Шахтата не е на община Пловдив, а кой е нейният собственик, не е ясно. Докато чакат притежателят да постави нов похлупак, загрижените хора са решили сами да обезопасят дълбоката дупка.

Дърво пък беше засадено от незнайни шегобийци в дупката на павираната улица до ОУ " Стоян Михайловски " в " Кючук Париж ". Снимката и видеоклип бяха изпратени на уеб страницата на " Марица " от двама възпитаници. На идващия ден дървото беше " отсечено ", само че в настилката си остана дупка, която дебне непредпазливите водачи.

Дупки се отвориха и на някои огромни булеварди, измежду които са северното платно на бул. " Христо Ботев ", сред гарата и Младежкия рид, и бул. " Никола Вапцаров ". Районните кметове чакат да бъде признат бюджет за тази година, а за най-опасните дупки през зимата са икономисали по 20 - 30 000 лв. от 2016-а. /Марица.бг
тагове сурвачка зейнала шахта  Сурвачка на пост пред зейнала шахта
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР