С шапка, слънчеви очила, пура в устата и фланелка на

...
С шапка, слънчеви очила, пура в устата и фланелка на
Коментари Харесай

Мозъкът на Килърите се яви в съда с пура и фланелка на Че Гевара

С шапка, слънчеви очила, пура в устата и фланелка на Че Гевара. Така считаният за мозък на бандата на " Килърите " Георги Вълев бе конвоиран от чиновници на Главна дирекция " Охрана " до Административен съд София област за явяване в правосъдно съвещание, съобщи Българска телеграфна агенция.
Още по темата


Снимките на Вълев, който бе наказан дружно с Петър Стоянов-Сумиста и Васил Костов-Кеца на за убийствата на шуменския предприемач Румен Рачев и великотърновския юрист Петър Лупов през 2009 година, разбуниха духовете в обществените мрежи. 

От Главна дирекция " Охрана " (ГДО) на Министерството на правораздаването обясниха, че Георги Вълев има голям брой заведени каузи против лица, държавни чиновници и разнообразни институции. Именно в тази връзка конвоирането му през днешния ден е с интензивно непоколебим ескорт, което е обвързвано с характера на наложеното му наказване.

ГДО показват, че тютюневите произведения и очилата попадат в листата на позволените движимости и предмети, които лишените от независимост имат право да имат и държат у себе си.

" Пурата в устата на лицето ясно демонстрира демонстративното търсене на провокация и търсенето на публично внимание, което характеризира държанието на ограничения от независимост ", декларират от основната дирекция.

Оттам допълват още, че на чиновниците на ГДО е обърнато внимание за по-строго и прецизно осъществяване на служебните им отговорности при сходни обстановки, в които се търси очевидна провокация.

Цялата позиция на Главна дирекция " Охрана "

Лицето на фотографията е лишеният от независимост Георги Вълев, който изтърпява наказване отнемане от независимост " пожизнен затвор ". Днес той е конвоиран от чиновници на Главна дирекция " Охрана " до Административен съд София област за показване в правосъдно съвещание. Вълев има голям брой заведени каузи против лица, държавни чиновници и разнообразни институции. Именно в тази връзка конвоирането му през днешния ден е с интензивно непоколебим ескорт, което е обвързвано с характера на наложеното му наказване.

По отношение на въпросите за тютюневите произведения и очилата, те попадат в листата на позволените движимости и предмети, които лишените от независимост имат право да имат и държат у себе си. Пурата в устата на лицето ясно демонстрира демонстративното търсене на провокация и търсенето на публично внимание, което характеризира държанието на ограничения от независимост. И очевидно резултатът в актуалната обстановка е реализиран.

На чиновниците на ГДО е обърнато внимание за по-строго и прецизно осъществяване на служебните им отговорности при сходни обстановки, в които се търси очевидна провокация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР