С шампоан, ухаещ на тропически цветя, паметникът на Съединението беше

...
С шампоан, ухаещ на тропически цветя, паметникът на Съединението беше
Коментари Харесай

Измиха паметника на Съединението с шампоан

С шампоан, ухаещ на тропически цветя, паметникът на Съединението беше почистен в навечерието на 6 септември. Служител на „ Чистота “ насочваше струята, а негов сътрудник от „ Градини и паркове “ помагаше при ръководството на автовишката.

„ Използвахме 1 литър концентрат, разперен в кубик и половина вода. И тази година спазихме традицията – макар мощния дъжд рано сутринта, който обаче съвсем спря, когато започнахме миенето на паметника. Ефектът от съчетанието с дъжда е даже още по-добър – скулптурата на площад „ Съединение “ свети от непорочност. Всички екипи на предприятието ще работят и в празничния ден “, разяснява шефът на  „ Чистота “ Димитър Георгиев.

От „ Градини и паркове “ също оставят дежурни екипи на 6 септември. Днес те довършват оформянето на короните на дърветата на площада, където в сряда вечерта ще е тържествената заря-проверка по случай Деня на Съединението и празник на Пловдив.

Пълната стратегия за честването на 6 септември е оповестена в уеб страницата на общината – https://www.plovdiv.bg/98314/

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР