С ролята си на Малката русалка Хали Бейли влезе в

...
С ролята си на Малката русалка Хали Бейли влезе в
Коментари Харесай

Какво ѝ е специалното на косата на Малката русалка

С ролята си на Малката нимфа Хали Бейли влезе в историята като първата тъмнокожа актриса, изиграла принцеса на Дисни. Филмът е игрална версия на една от обичаните детски истории и защото въпреки всичко е основана през днешния ден, в едни по-толерантни времена, е било изключително значимо актрисата да резервира идентичността си.
 Колко изкара
Колко завоюва " Малката нимфа " през първия си уикенд на екран

Оправда ли упованията

За тази цел от Дисни не пестят средства. Всъщност се оказва, че за трансформацията на косата на Хали Бейли е изхарчена шестцифрена сума, написа E! News. Точно по този начин, с цел да бъде претворен характерният червен цвят на косата на принцеса Ариел, са били нужни " скромните " 150 000 $, че даже и повече.

Камил Френд, коафьорката, която е част от екипа на " Малката нимфа ", разкрива, че косата за Хали Бейли е трябвало да бъде правена няколко пъти, защото не е имало по какъв начин да бъде преизползвана. Камил споделя още, че даже е отишла да се запознае със фамилията на актрисата в основната роля и е почнала да схваща за какво е било в действителност значимо естествената ѝ коса да се резервира.

Хали Бейли е с дълги расти, които има от петгодишна. " Те са голяма част от това, което съм ", споделя самата тя в изявление.

По време на фотосите на " Малката нимфа " растите ѝ са с дължина от 60 см, само че решението те да не бъдат скрити под перука е на коафьорката Камил Френд. " Щеше да наподобява налудничаво ", безапелационна е тя.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Малката нимфа " на Роб Маршал

Хали Бейли заслужава похвали и призове за ролята си на Ариел

За да наподобява косата на Ариел допустимо най-естествено, към растите на Хали Бейли е трябвало да бъде увита друга коса. Така не е било нужно косата на актрисата да бъде подстригвана или боядисвана. И тъкмо тъй като не се е наложило да бъде променяна структурата на косата ѝ, Хали Бейли е останала повече от удовлетворена от резултата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР