С роднини, приятели и с гости Елена Андреева от село

...
С роднини, приятели и с гости Елена Андреева от село
Коментари Харесай

100-годишната баба Елена получи подаръци от община „Родопи“ за празника си


С родственици, другари и с посетители Елена Андреева от село Брестовица отпразнува своя 100-годишен рожден ден. Тържеството почетоха кметът на общината Павел Михайлов, кметът на село Брестовица Любен Радев, зам.-кметът в община „ Родопи “ Емилия Иванова.

Много цветя, дарове и торта изненадаха прелестно столетницата, която откровено разчувствана от голямото внимание приемаше поздравления.

„ Малцина са тези, които имат опцията да преминат през тестванията на цялостен един век. Затова съм щастлив, че имам опцията да изразя почитта и уважението си към човек, с толкоз богат витален опит “, поздрави юбилярката кметът на общината Павел Михайлов и пожела дългогодишно здраве.

Освен наложителния букет с цветя, той връчи на баба Елена подарък и приветствен адрес. Тя изненада всички, като сама, без даже да постави очила прочете кметския привет.

Елена Андреева е позната на всички в Брестовица, като дълготраен чиновник в църквата „ Свети Теодор Тирон “. Родената през далечната 1922 година жена показа с кмета, че през целия си живот не е серпантина да работи. Отплатата й са положителни деца, зетьове и внуци. Днес баба Елена се радва и на двамата си праправнука.

Тя е втората столетница за годината в село Брестовица и в община „ Родопи “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР