С решение от днес държавното предприятие Национална компания Железопътна инфраструктура

...
С решение от днес държавното предприятие Национална компания Железопътна инфраструктура
Коментари Харесай

Отложиха възстановяването на движението между гарите Карлово и Антон

С решение от през днешния ден държавното дружество Национална компания " Железопътна инфраструктура " /ДП НКЖИ/ отсрочва прекосяването на влаковете в сектора сред гарите Карлово и Антон до 8 септември, макар към този момент оповестеното възобновяване на придвижването от 2 септември, оповестиха от " Холдинг БДЖ " ЕАД.

Поради нужда от осъществяване на довършителни действия от инфраструктурния железопътен оператор Директива за птиците НКЖИ по ремонта на жп тунел " Козница " се постанова отсрочване на оповестеното възобновяване на придвижването на влаковете в сектора сред гарите Карлово и Антон с още няколко дни.

Движението на нощните бързи влакове, които пътуват през Подбалканската железопътна линия по маршрута София-Варна-София, ще бъде възобновено през гара Пловдив до привършване на осъществяваните от Директива за птиците НКЖИ довършителните ремонтни действия. Спалните вагони, които се движат към композициите на тези влакове по направление София-Добрич-София и София-Варна-София, ще не престават да пътуват към състава на нощните бързи влакове по маршрута София-Варна-София през гара Горна Оряховица.

Всички пътнически и бързи влакове, които минават в сектора от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон, ще не престават да се движат по маршрута София-Антон-София и Бургас-Карлово-Бургас. За пасажерите от тези влакове, изпълнителят на ремонта - Директива за птиците НКЖИ, обезпечава транспорт с рейсове в сектора на осъществяваните поправки сред гарите Карлово и Антон. За пътническите влакове по направлението София-Копривщица-София са обезпечени рейсове в сектора сред гарите Антон и Копривщица.

Запазват се и въведените промени в разписанията на влаковете, които минават в този сектор.

Клиентите, които към този момент са купили билети за пътешестване с тези влакове, могат да презаверят билетите за пътешестване с различен трен или ако се откажат от пътуването, ще им бъде възобновена сумата от закупените билети.

Всички измененията в разписанието на влаковете, както и разписанието на рейсовете в секторите, където композициите са сменени с рейсове, е качено в електронния справочник на формалната интернет страница на БДЖ (www.bdz.bg), както и е публикувано в гарите и спирките по маршрута на влаковете.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР