С решение на Министерския съвет на Република България от 04.08.2022г.

...
С решение на Министерския съвет на Република България от 04.08.2022г.
Коментари Харесай

Новият областен управител Ангел Стоев ще работи за честни и прозрачни избори 

С решение на Министерския съвет на Република България от 04.08.2022г. на поста регионален шеф на област Пловдив още веднъж е назначен Ангел Стоев. Със същото решение бе освободен Йордан Иванов, който изпълняваше длъжността от началото на годината. Предаването на поста се състоя през днешния ден, 5 юли, в постройката на Областната администрация на Пловдив.

„ Трябва да бъдат създадени почтени избори. Вие доказахте, че можете, тъй като към този момент го сторихте два пъти. Пожелавам Ви триумф! “, с тези думи някогашният регионален шеф Йордан Иванов съобщи печата на господин Стоев.

Областният шеф Ангел Стоев благодари на господин Иванов и цялата администрация за работата, която са свършили досега в интерес на жителите на региона, като акцентира, че оценката за свършеното би трябвало да пристигна от институциите и хората, а не от него.

„ Пред мен преди всичко стои задачата още веднъж да бъдат проведени почтени и транспарантни избори. Моя цел ще бъде обезпечаването на една по-голяма непоклатимост, от държавническа позиция, тъй като сега тази непоклатимост липсва. Моето ръководство ще почива на правилата, които бяха оповестени от мен по време на първия ми мандат. Те са – професионализъм, бистрота и честност. “, съобщи Ангел Стоев.

Той приключи с това, че се надява съдействието сред Областната администрация на Пловдив, Община Пловдив и останалите общини в региона да продължи, както до момента, тъй като единствено по този начин могат да бъдат проведени транспарантни и почтени избори.

Ангел Стоев е заемал същата служба в интервала 2021-2022 година. Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по специалността „ Международни стопански връзки “ от УНСС, а също по този начин е лекар по философия от Академията на Министерство на вътрешните работи – София. Дългогодишен чиновник е на НСС и ДАНС, заемал длъжността шеф на Регионална дирекция ДАНС – Пловдив. Работил е и на високи мениджърски позиции в частния бранш. Ангел Стоев има специализации в ръководство на рецесии, противопоставяния на тероризма и стратегическо ръководство.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР