С решение на Министерски съвет се предоставят безвъзмездно до 9,91

...
С решение на Министерски съвет се предоставят безвъзмездно до 9,91
Коментари Харесай

Даваме безвъзмездно до 9,91 млн. лева на 9 фирми, разкриващи 2 349 работни места |

С решение на Министерски съвет се дават безплатно до 9,91 млн. лв. на 9 сдружения, които ще разкрият 2 349 нови работни места. 

Помощта се дава по проект на Договор за даване на безплатна финансова помощ за отчасти възобновяване на направените от вложителя наложителни осигурителни и здравни вноски за служащите и чиновниците, заели новите работни места.

С контракта вложителите поемат ангажимент да поддържат заетостта за период от минимум пет години.

Безвъзмездната финансова помощ в размер до 9.91 млн. лева за интервала 2020-2023 година Помощта е за отчасти възобновяване, за интервал до една година от разкриването на съответното работно място, на направените от вложителите наложителни осигурителни и здравни вноски за служащите и чиновниците.

Проектите са за разширение на активността на съществуващи предприятия и за основаване на нови предприятия в региона на столицата, както и в общините Ловеч, Куклен, Русе и Белослав, като се възнамерява разкриването на 2 349 работни места и осъществяването на вложения в размер на 191.05 млн. лева

Проектите се реализират главно във високотехнологични действия от индустриалния бранш и бранша на услугите.

Проектите на сдруженията се извършват както следва: „ Удуърд България " ЕООД в гр, София, „ Олива " АД в с. Разделна, община Белослав, „ Витте Аутомотив България " ЕООД в Русе, „ Одело България " ЕООД в промишлено-търговска зона Куклен, община Кукленв, „ ВиЕмУеър България " ЕООД в София, „ Акронис България " ЕООД в София, „ ВОСС Аутомотив България " ЕООД в с. Баховица, община Ловеч, „ Карготек България " ЕООД в София и „ Роберт Бош " ЕООД в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР