С решение на едноличния собственик на капитала (б.р. министерството на

...
С решение на едноличния собственик на капитала (б.р. министерството на
Коментари Харесай

Война Нинова – Петков: Щерката на Премянов в държавен борд, за директор - шеф на „развъдник за корупция”, който не минава през Агенцията по вписвания

С решение на едноличния притежател на капитала (б.р. министерството на стопанската система – респективно министъра Нинова), Националната компания индустриални зони е с сменено управление , излиза наяве от подадени в Търговския указател документи.

 

Любопитните обстоятелства в тази връзка са няколко. Първо, това е единствената компания с добра известност в Министерството на стопанската система, в чиито други сдружения - оръжейните компании и Държавната консолидационна компания свадите и рокадите не стопират, та и постоянно ни забъркват и в интернационалните проблеми.

 

Разбива се екип, който от 8 години ръководи компанията с капитал от 103 000 000 лева А 8 година значи връщане на лентата към предходното ръководство на Българска социалистическа партия . Т.е. с изключение на президентските служебни – маха президентското предопределение Дочо Карадочев, Нинова стремително чисти и други червени фрагменти. Освен попадналия инцидентно основен секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров, който до момента правилно й служеше повече от 100 дни.

 

Второ, в новия ръб влиза дъщерята на Красимир Премянов – дясната ръка на Жан Виденов, закрепостен и настоящ член на Народно събрание на Българска социалистическа партия до през днешния ден, индивидът, за който се споделяше, че " на изток България граничи с него ”.

 

За Андреана Красимирова Премянова – Янкова това включване в държавен ръб е отплата за отпадането й като претендент за народен представител от Бургаска област, където заради имиджовите проблеми на лидера Петър Кънев и слабите акции на партията на Нинова резултатите бяха по-лоши даже от националните с тяхното историческо дъно от 102 години насам.

 

Щерката на Премянов беше една от двете най-коментирани наследници на фрагменти на Виденов, които Нинова издигна на сякаш избираеми позиции в влиятелни листи, само че по този начин и не можа да ги вкара в Народното събрание. Другата беше Теодора Руменова Овчарова. Дъщерята на Виденовия министър на енергетиката Р.Овч. – духовния и партиен татко и гуру на Корнелия.

 

Нинова връща и различен забавен кадър – Петко Николов, който беше началник на Комисията за защита на конкуренцията с доста кавги на поста и при Царя – кабинета на Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи, и при Тройната коалиция, само че и при ГЕРБ, който го преизбра през 2010 година на поста. По това време той е упрекван даже от ПИК в чадър над ЛУКойл и картела на горивата – тогава органът отхвърляше да ревизира огромните вериги за спекулации и приспособяване на цените в ущърб на потребителите, както и над тогавашната обща група на Цветан Василев и Делян Пеевски. Евродепутатът Радан Кънев през 2013 година дефинира ръководената от Николов Комисия " разплодник на корупция ”.

Той е мечтан от Нинова за изпълнителен шеф, с изключение на за

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР