С разпореждане от 9 март Административен съд – Враца остави

...
С разпореждане от 9 март Административен съд – Враца остави
Коментари Харесай

Съдът потвърди решение на ОбС-Мездра, оспорено от областния управител

С предписание от 9 март Административен съд – Враца остави без придвижване производството по административно дело №123/2022 година по разказа на Административен съд - Враца.
Производството по делото е формирано по Заповед №ПО-07-7/02.03.2022 година на Областния шеф на Враца, с която се оспорва Решение №423 от Протокол №32/ 23.02. 2022 година на Общински съвет - Мездра.
С въпросното решение Общински съвет - Мездра одобри наново върнатото от Областния шеф за ново разискване Решение №415 от Протокол №31/ 27.01.2022 година, с което беше признат Отчет на Програмата за преодоляване на популацията на безстопанствените кучета на територията на община Мездра през второто шестмесечие на 2021 година
Същевременно Административният съд разпорежда да се изпрати на Общински съвет - Мездра дубликат от горепосочената заповед на Областния шеф на област Враца, ведно с приложенията, с инструкции в 3-дневен период от уведомлението да изпрати в Административен съд - Враца копие от административната кореспонденция.
Разпореждането не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР