С раждането си всеки зодиакален знак получава определен списък от

...
С раждането си всеки зодиакален знак получава определен списък от
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ще станат приказно богати до края на 2019-а

С раждането си всеки зодиакален знак получава избран лист от характерности, които с течение на времето могат да се развият и усилят. Някои зодии са надарени с търговски усет, който им разрешава да станат богати, написа jenata.blitz.bg.

Когато вършиме проекти за бъдещето, не забравяйте да надникнете и в хороскопа си за тази година, който споделя кой ще стане богат и кой ще тъне в беднотия.

И защото 2019 година минава под покровителството на Земята, на максимален финансов триумф ще се радват земните зодиакални знаци.

Разбира се, тук всичко е самостоятелно и не всеки ще стане милиардер. Но тези пет зодиакални знака имат най-голям късмет да се къпят в пари до края на годината.

Телец

Интуицията ви е чудесно развита, знаете доста добре къде да инвестирате пари, с цел да увеличите приходите си. Всичките ви проекти за тази година ще се осъществен. Можете освен да спестите пари, само че и да се сдобиете с нещо доста скъпо до края на годината.

Вероятно в проектите ви е включено и странствуване. Можете умерено да изберете дестинацията и да стягате куфарите. И не се тормозете за парите - сигурно разполагате с тях!

Лъв

Отдавна подготвяте почвата за нов величествен старт. Началото на дългия път към този момент е положено. В близко бъдеще ще започнете да събирате плодовете на това, което сте посели по-рано.

От началото на септември делата ви ще тръгнат стремително нагоре и ще можете да дишате доста по-спокойно. Но ще се наложи да усъвършенствате знанията и уменията си.

Нищо в този живот не идва просто по този начин. Започнете да мислите къде бихте могли да приложите знанията и уменията си. Между другото, в случай че имате занимание, обърнете особено внимание на него!

Стрелец

Струва ви се, че всичко върви неправилно. Но това са единствено ваши мисли. Всъщност, в края на лятото обстановката ще се промени фрапантно. Можете да промените работата си с по-високоплатена, да изберете нов екип, с който да работите.

Не е изключено по пътя да срещнете човек, който ще ви помогне при финансирането на бъдещи планове.

Не се обезсърчавайте от краткотрайните неуспехи. Обмисляйте доста деликатно решенията си. Успехът няма да ви обърне тил и до края на годината несъмнено ще се зарадвате на финансовото си положение.

Риби

Научете се вярно да разпределяте времето и напъните си. Имате доста работа, тъй че би трябвало да съумеете с всичко. Не се губете в дреболии. Освободете се от ненужните терзания.

Правите всичко както би трябвало, а парите към този момент вървят към вас. Вие сте сполучливи във всичко. Тази година шансът е с вас както в никакъв случай до момента.

Скорпион

В момента разполагате с явен проект за деяние. Не позволявайте на никого да ви заблуждава и да ви отклони от верния път. Разполагате с всичко, с цел да успехите!

Парите ще текат към вас като реката. Това не е просто шанс, а ваша заслуга поради постоянството и упоритостта, която сте показали. Продължавайте в същия дух и може би ще посрещнете новата 2020 година в нов дом в някоя далечна страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР