С Радио парк фест БНР иска да създаде приятни емоции

...
С Радио парк фест БНР иска да създаде приятни емоции
Коментари Харесай

Александър Велев, Стефан Вълдобрев и Влатко Стефановски за Радио парк фест



С Радио парк фест БНР желае да сътвори приятни страсти на софиянци в навечерието на лятото. Това означи в изявление за предаването " Хоризонт за вас " Александър Велев, общоприет шеф на Българското национално радио:

" Надявам се един сходен Радио парк фест да стане традиция и да вършим това всяка година по това време. Миналата година за първи път го направихме. Тогава беше горещо, през днешния ден е малко по-хладно, кани се да вали, само че това няма да ни попречи да си изпълним Радио парк феста. Идеята е да излезем отвън студиото, да могат нашите слушатели да ни видят, по-младите да видят, че има БНР, да видят, че БНР не е нещо ужасно съществено, а може да прави и радостни неща, да забавлява, да има хубава музика, да свирят и пеят техните идоли, да се допрян до тях, да вземат подписи. Има и богата стратегия за децата ".

Певецът Стефан Вълдобрев, който ще вземе присъединяване в Радио парк феста, даде обещание:

" Ще осъществим всичките наши шлагери през годините – " По-полека “, " Холивуд “, " Само недей ме нервирай по този начин “, " Тази ария не е за обич “, " Аз ли съм или не съм “ и други ".

За " Хоризонт " македонският музикант Влатко Стефановски, който също е част от програмата на Радио парк фест, показа:

" Много високо мнение имам за българските музиканти. Те са едни от най-хубавите на Балканския полуостров. Свирил съм с Теодосий Спасов, със Стоян Янкулов – Стунджи, Антони Дончев. Това са невероятни музиканти. Много ми е драго, че ще изсвирвам с оркестъра на БНР. Музикантите от Биг бенда на БНР са в действителност на доста високо равнище. На Радио парк феста ще осъществим и мои композиции. Посетителите ще чуят и " Циганската ария “. Без нея няма да ме пуснат да си вървя ".

Цялото изявление с Александър Велев, Стефан Вълдобрев и Влатко Стефановски можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР