С работна мощност до 350 киловата, най-новият модел зарядно устройство

...
С работна мощност до 350 киловата, най-новият модел зарядно устройство
Коментари Харесай

АББ представя най-бързата зарядна станция за електромобили на изложението в Хановер


С работна мощ до 350 киловата, най-новият модел зарядно устройство на АББ - Terra High Power, прибавя до 200 километра пробег на електрически автомобил единствено за 8 минути. Новите зарядни станции са идеално пригодени за приложимост по бензиностанции и спирки за отмора по автомагистрали.

Зарядните устройства на АББ се инсталират в целия свят, а неотдавна бяха определени за приложимост и от Electrify America, най-големия до момента план за инфраструктура за електрически автомобили в Съединени американски щати. С над 6 500 DC бързи зарядни станции, инсталирани в 60 страни, АББ е международен водач в бързото зареждане с непрекъснат ток.

Продуктовото портфолио на АББ, което включва зарядни технологии за електрически коли, рейсове и камиони, както и решения за зареждане на кораби, железопътен превоз и кабинкови лифтове, изрично утвърждава компанията като международен първенец в електрическата подвижност. За да показва в още по-голям обсег своето водачество в електрическата подвижност посредством партньорството си с Формула Е, първите напълно електрически интернационалните серии моторни спортове на Международната автомобилна асоциация FIA, на щанда на АББ ще бъде изложен и спортен автомобил от Формула Е, както и симулатори на шофиране.

Компанията B&R, водещ снабдител в целия свят на решения за автоматизация на машини и произвеждане, ще взе участие за първи път на щанда на АББ, откакто бе добита от АББ през юли 2017 година Компанията към този момент е част от дивизия „ Индустриална автоматизация” и попада в бизнес направление „ Автоматизация на машини и произвеждане. “

Демонстрирайки своя ангажимент към подкрепяне на интернационалната общественост в оправянето с опциите и провокациите на изкуствения разсъдък и индустриалната автоматизация, по време на ревюто в Хановер АББ ще огласи революционен отчет взаимно с разследващото звено на The Economist: " Индексът на подготвеност за автоматизация: Кой е подготвен за идващата вълна от нововъведения?” Според откритията в отчета, даже най-добре квалифицираните страни би трябвало да разработят по-ефективни просветителни политики и стратегии за образование.

Допълнителни авангардни технологии в комуналния бранш, индустрията, превоза и инфраструктурата акцентират способността на АББ да докара електрическа сила от всяка електроцентрала до всеки електрически контакт, както и да автоматизира всички браншове от естествени запаси до приключените артикули.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР