С пускането на четвърти епизод можем да кажем, че първият

...
С пускането на четвърти епизод можем да кажем, че първият
Коментари Харесай

Сцената от The Last Of Us: Последните оцелели, която е трябвало да бъде различна

С стартирането на четвърти епизод можем да кажем, че първият сезон на " The Last Of Us: Последните оживели " е съвсем преполовен, като до края му остават още пет епизода.

Епизодът на " The Last Of Us: Последните оживели ", който провокира полемики

Добър или не е трети епизод на сериала

Пет епизода, в които би трябвало да разберем каква ще бъде ориста на Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) и дали те ще съумеят да доближат до крайната си цел. 

И в случай че към момента всички приказват за епизод три, който умерено можем да кажем, че раздели на две фенове и критици, се оказва, че забавните неща към сериала не стопират. Но този път не става дума за епизод три, а за предходния - втори.

В една от сцените от епизода виждаме по какъв начин Джоел, Ели и Teс (Ана Торв) влизат в постройка, която преди 20 години е била хотел. Именно там върху клавишите на пиано виждаме по какъв начин една жаба подскача, с което и създава няколко звука.

И в случай че на феновете на " The Last Of Us: Последните оживели " сцената с жабата им подхожда доста, се оказва, че първичният проект е бил напълно друг. В профила си в Twitter Нийл Дръкман, основателят на видео играта, написа, че е трябвало по клавишите на пианото да се разхожда птица, а не жаба.

Piano frog wouldn’t be a thing… if piano bird did its job! I guess everything happens for a reason.

(And before anyone jumps to the wrong conclusion… that’s a fake frog for the bird to eat — which it never did!!!)
— Neil Druckmann (@Neil_Druckmann)
Той даже разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин човек, облечен в специфичен наследник костюм, държи птица върху клавишите. Но се оказва, че въпросната птица не е била от най-кооперативните и замисълът не се е получил. Ето за какво са решили да продължат с жаба.

Нови инциденти и битка за оцеляване в 4 епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Ето какво ни подказва тийзърът

Дръкман бърза да успокои всички, че жабата, която се вижда на фотографията с птицата, не е същинска и е била поставена пред пернатото, с цел да може то да я изяде. Нещо, което по този начин и не се е случило. Но макар че проектът не е проработил, Нийл Дръкман написа, че не тъжи, тъй като всичко се случва с някаква причина.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР