С пряганият за нов собственик на "Левски", Джо Диксън, обяви

...
С пряганият за нов собственик на "Левски", Джо Диксън, обяви
Коментари Харесай

Диксън обяви, че ще вложи 250 милиона лева в Левски

С пряганият за нов притежател на "Левски ", Джо Диксън, разгласи проектите си за осъществяването на голяма инвестиция, в размер на 250 милиона лв.. Той удостовери, че желае да изготви план, посредством който столичният гранд да може да се трансформира в самоиздържащ се клуб в околните години, оповестява.

":От към шест месеца преговаряме. Това е най-голямата спортна марка в страната. Генерално, положението на спорта в Европа в източната ѝ част демонстрира по този начин, че този бизнес модел не е резистентен. Идеята е да влагаме средства освен в построяването на нов стадион, а и на търговски център. Причината за това е, че гледаме на тази инвестиция в дълготраен проект и този футболен клуб да може самичък да се устоя. Независимо дали аз съм притежател или някой различен желая да се изкарват средства без да е належащо вложител да влага непрекъснато пари и считам, че това е добре. Не съставлявам никого ", продължи Диксън.



"Доколкото ми споделиха юристите, сега всичко е във заключителен етап. Акциите ще бъдат в България и сдружение, което ще бъде следено от Съединени американски щати. То е моя благосъстоятелност и ще се управлява от мен. Срещнахме се с Мъри Стоилов и Наско Сираков. Вторият ще остане като президент в клуба. Господин Стоилов е нашият първи избор за треньор, той е желаната фигура. Сега сме в договаряния с него, знаем, че скоро стартира подготовката. Знаем и триумфите на Стоилов със Сираков и имаме вяра, че след този сложен интервал би трябвало да подсигуряваме на почитателите нещо положително с вяра, до момента в който започваме по-агресивно с проектите по плана за създаване на нов стадион ", продължи Диксън.



"Имаме доста къс интервал от време, в който можем да реагираме за старт на футболните неща. Надявам се оптимално скоро да се получи всичко. Ще отправим оферта към Стоилов и сега, който станем притежатели той да е треньор. Дано да одобри и има предпочитание да работи с нас, тъй като знаем, че доста футболисти желаят да работят с него. Надявам се да му предложим нещо положително за него. Той доста обича този клуб и да извършва своите планове, дружно с ПФК "Левски ". Нямаме време и се надяваме оптимално скоро да се получат нещата ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Студент от Саудитска Арабия написа имейл до татко си: " Скъпи баща, Берлин е превъзходен и ми харесва, само че имам един дребен проблем. Чувствам се малко… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЩе бъде спряно подаването на топла вода към потребителите в ж.к „ Обеля “ 1 и кв. „ Захарна фабрика “Емблематичното лице на NOVA получи оценката на списание и клуб „ Business lady “ в категория „ Медии “Гинеколози разясниха тематаИстината е че, няма нито един свободен лев, разгласи земеделският зам.-министър„ Вдигнете ръкавите “, споделя звездата от „ Спасители на плажа “Бен Робъртс е прочут с ролята си на Дерек Конуей в престъпния сериал „ The Bill “На 6 май 1937 година дирижабълът избухва в пламъци при кацането си над Лейкхърст, Ню ДжърсиМоделът получи остри рецензии от почитателите си. Какво й написахаНазначеният одит е открил нередности и организационни пропускиА1 залага на скоростта и ще развива 5G технология под името 5G ULTRAПроучването е направено в шест държавиС нея фирмите ще би трябвало да върнат на хората парите от неосъществени почивкиДнес брачният партньор й щеше да навърши 100 годиниКакво разкриват резултати от проучване на английски и китайски учениНякои специалисти по обстановката в страната видяха обръщение до България, написа македонският " еМагазин "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР