С променено лице, подобрени двигатели, нов 7-степенен автоматик с двоен

...
С променено лице, подобрени двигатели, нов 7-степенен автоматик с двоен
Коментари Харесай

Баварската революция продължава

 26-1-6kol

С променено лице, усъвършенствани мотори, нов 7-степенен автоматик с двоен съединител и усъвършенствана електроника навлиза в 2018 година наложеният към този момент стилен ван от Серия 2 на BMW. Четири години след международната си премиера петместният модел Актив Турър и седемместният Гранд Турър към този момент са необятно признати коли. Именно те направиха „ нежна гражданска война “ в техническите обичаи на марката с въвеждането на предното предаване и трицилиндровите мотори. След осъществения фейслифт вановете от Серия 2 не престават напред към втората половина от виталния си цикъл с дискретни корекции във външния тип и по-сериозни промени под ламарините.

 26-3-6kol

Обновените модели ще бъдат разпознати по дизайна на предната част. Разширените „ бъбреци “ на радиаторната решетка и превинаващият по цялата ширина въздухозаборник придават по-спортно лъчение. Ярко се откроява новата графика на LED фаровете с адаптивна функционалност и незаслепяващи дълги светлини. Леки промени има и по задната ризница с по-големи ауспухови накрайници. Изборът от цветове е уголемен с нов бежов и оранжев лак, а към гамата от джанти са добавени шест нови модела с размер от 17 до 19 инча.

 26-4-6kol

В пътническата кабина вършат усещане новите цветни и към този момент сензорни екрани за инфо-развлекателната система с диаметър 6,5 или 8,8 инча. В композиция с усъвършенстваната функционалност за гласови команди BMW предлага още по-големи благоприятни условия за връзка и съгласуваност. Чрез вградена SIM карта лидерът и пасажерите получават информация за трафика в действително време и връзка с интернет за офисна активност като изпращане на мейли, прибавяне на срещи в календара, потребление на контакти и други До 10 устройства могат да употребяват безжичната връзка, а смарт телефони се зареждат безкабелно и се интегрират елементарно посредством системата Apple Car Play. На борда участва всеобхватна гама електронни системи като адаптивен надзор на скоростта и помощник за придвижване в запушване с поддържане на лентата.

 26-5-6kol

Вановете са по-удобни за града и дълги пътувания освен поради нарасналото равнище на съгласуваност, само че и с помощта на усъвършенствания комфорт на седалките и новите тапицерии. В двигателната гама е добавена 7-степенна автоматизирана трансмисия с двоен съединител с електронен селектор на режимите. Купувачите имат избор и сред още две трансмисии: 6-степенна механична и 8-степенна автоматизирана. Новото потомство мотори обезпечават по-висока мощ и по-ниски равнища на нездравословните излъчвания. Дизеловите и бензиновите мотори са с три и четири цилиндъра, като ресурсът им варира от 109 до 231 конски сили, а междинният разход е в диапазона сред 4,3 л и 6,4 л (по данни на производителя). Хибридната трансформация 225xe разполага с 224 коня и 45-километров пробег на ток. За избрани разновидности се предлага системата за задвижване на всички колела xDrive.

 26-2-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР