С прокурорско решение конфискувана при полицейска акция стока от магазин

...
С прокурорско решение конфискувана при полицейска акция стока от магазин
Коментари Харесай

Върнаха конфискувана стока на видински магазин

С прокурорско решение иззета при полицейска акция стока от магазин във Видин беше върната на комерсиалния обект. След една година и три месеца стана ясно, че стоката е с потвърден генезис.
"След инспекцията на всичките ми фактури се откри, че стоката ми е от Германия и имам право да я продавам. Проведоха страшна акция, като две коли бяха блокирали и двата входа на магазина. Всички се бяха настроили срещу нас и мислеха, че сме най- огромните измамници. В един миг се откри, че всичко е същинско и вместо да ми извадят очите, те ми ги изписаха. Сега на гърба на данъкоплатеца още веднъж ще се съдим, само че тези, които ми направиха акцията не са чели задоволително и за мен това беше полицейски произвол ", съобщи Виктор Томов.
Припомняме, че през 2016 година чиновниците на реда претърсиха два магазина във Видин и бяха конфискувани над 500 артикула- спортни облекла, обувки и чанти. Подозренията бяха, че стоката е с изображения, сходни с тези на регистрирани търговски марки, без единодушието на притежателите на изключителното право.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР