С призове бяха отличени най-добрите проекти в двете категории „Баня

...
С призове бяха отличени най-добрите проекти в двете категории „Баня
Коментари Харесай

С бляскава церемония завърши 14-ото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“

С призове бяха отличени най-хубавите планове в двете категории „ Баня в бизнес хотел " и „ Баня във ваканционен хотел "

Четиринадесетото издание на състезанието „ Ideal Standard Баня на годината " доближи своята кулминационна точка с обилна гала, в столичния хотел „ Хилтън ". Водеща тематика на състезанието тази година беше „ Идеалната хотелска баня ", а участващите планове бяха разграничени в две съществени категории: „ Баня в бизнес хотел " и „ Баня във ваканционен хотел ".

В продължение на съвсем 4 месеца десетки дизайнери и архитекти изпращаха своите поръчки, под формата на 3D визуализации. Проектите бяха оценени от 13-членно жури, в чийто състав „ блестяха " имената на редица „ светила " от света на архитектурата и интериорния дизайн. Оценките бяха основани на 4 съществени критерия: съразмерен и повсеместен облик на интериора; енергоефективни решения; организация на пространството и ергономичност; и на последно място, само че не и по значимост - постижимост.
Основната мотивация за участниците също беше Ideal-на.

Авторите на плановете преди всичко в двете съществени категории ще вземат присъединяване в събитията на Ideal Standard в Milano Design Week 2018. Призовете „ Баня на годината " бяха връчени на Ивана Янкова за плана й „ Тяло " (първо място в категория „ Баня в бизнес хотел " ) и Росица Радомирова за плана й „ Lenta " (първо място в категория „ Баня във ваканционен хотел " ).

Участниците на второ и трето място ще имат удоволствието да вземат участие в „ Мастър клас за BIM планиране на Ideal Standard ". Второ и трето място в категория „ Баня в бизнес хотел " бяха връчени на Елена Младенова за плана „ Баня 1 " и Йоана Станева за плана „ Ideal Steel ".
В категория „ Баня във ваканционен хотел " второто място отиде при Ивана Янкова за плана „ Бреза ", а трети се класираха Боряна и Венелин от " „Картотека и архив" (служба в ПГУ) Дизайн Студио " с плана си „ Къща в стая ".

Близо 1500 от посетителите на уеб страницата гласоподаваха в поддръжка на своите любимци. Най-много зрителски гласове в категория „ Баня в бизнес хотел " получи Стефани Йовева - Йорданова за плана й „ Softness ", а в категория „ Баня във ваканционен хотел " публиката избра Десислава Лазарова и Теодора Димовска за плана им „ SIMPLICITY ".

Много оценки бяха раздадени и от сътрудниците на състезанието като всеки от тях насърчи плана, които счита за най-достоен. С това приключи 14-тото издание на „ Ideal Standard Баня на годината " и отвори страницата за идното юбилейно издание на състезанието „ Баня на годината 2018 ", който за 15-ти път ще даде опция за израз на гения на архитекти и интериорни дизайнери в търсене на съвършената баня!

Всички планове, взели присъединяване в „ Ideal Standard Баня на годината 2017 ", могат да бъдат обсъждани на уеб страницата на състезанието thebathroom.bg.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР