С привидно малките детайли мъжката визия се издига на ново

...
С привидно малките детайли мъжката визия се издига на ново
Коментари Харесай

Топ 5 на задължителните мъжки аксесоари

С видимо дребните елементи мъжката визия се издига на ново равнище. Съставихме къс лист на най-важните аксесоари, в които всички пораснали момчета би трябвало да влагат. Увереност, самочувствие, жанр - това е силата на аксесоарите.
Съвременната мъжка мода в никакъв случай не е била толкоз разнообразна. Същото важи и за аксесоарите. Традиционните вратовръзки, ръкавели, носни кърпички и щипки са едвам дребна част от “арсенала ” на стилните мъже. Слънчеви очила и часовник също са дежурни попълнения, само че единствено помислете за изобилието от пръстени, гривни, шапки, копринени чорапи и още куп такъми. В публикацията ще се спрем на главните, напряко наложителни, , с които да допълните визията си и да се чувствате съвършено на всички места.
Мъжка чанта - за какво пък не?
Независимо дали става дума за всекидневна работа или за специфични мотиви, стилна кожена чанта е изборът на дейните мъже. В нея побирате всичко нужно - ключове, телефон, таблет, портмоне, а по-големите модели ви дават опция да носите преносим компютър, таблет и документи. С подобен аксесоар ще сте готови за динамичността на живота и постоянно в крайник с модата, без значение дали носите чантата с дънки, сникърси и яке или с костюм, сако и кожени обувки. Кожата е знак на разкош, велурът е изтънчен, само че и различните модели от текстил са практични.
Портмоне
Когато приказваме за типичен аксесоари, гамата на кожените портфейли несъмнено притегля погледите. Кафявите или черните модели с минималистичен дизайн и фина подплата са най-често двуслойни, а по-обемните разновидности ще се харесат на господата с доста банкови карти, визитки и документи. Те са съвършени и за мъжете, които просто обичат да нося повече неща в себе си, да вземем за пример фотоси, бележки и други.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР