С президента Реджеп Ердоган имаме ясна уговорка и турските власти

...
С президента Реджеп Ердоган имаме ясна уговорка и турските власти
Коментари Харесай

Борисов: С Ердоган имаме уговорка

С президента Реджеп Ердоган имаме ясна спогодба и турските управляващи прецизно съблюдават съглашението към България за мигрантите “, това съобщи премиерът  Бойко Борисов  в сливенското село Мечкарево, където дружно с министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева са на откриването на 15-ото юбилейно,,Национално животновъдно ревю Сливен 2019 ”.

Министър-председателят регистрира, че нито лагери, нито ограда, нито  каквито и да е ограничения могат да спрат мигрантите.
 

„ Към днешна дата мога да потвърдя, че  с Ердоган имаме ясна спогодба въз основата на съглашението, на добросъседство и турските управляващи прецизно , правилно съблюдават съглашението към България. Имаме нулев миграционен напън. Не виждам никакъв смисъл да се строим и да се приготвяме с лагери “, сподели още Борисов.

Той още веднъж обърна внимание, „ че нито огради, нито войска може да ни спасят “.

Ако са дами и деца?  Ако са мъже, иди-дойди, само че в случай че са дами и деца и ги нахвърлят ей по този начин по оградата, какво ще вършим? Дипломацията, съглашението,  добросъседските връзки с Турция са значими “, сподели Борисов.

 

Дарик

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР