С премиера на Гърция Алексис Ципрас и с президента на

...
С премиера на Гърция Алексис Ципрас и с президента на
Коментари Харесай

Борисов разговаря с Ципрас и президента на Кипър

С премиера на Гърция Алексис Ципрас и с президента на Кипър дискутирахме идната във Варна среща на Съвета за съдействие на високо ниво сред България, Румъния, Сърбия и Гърция, на която ще обсъдим построяването на транспортните коридори в региона.

Това показа в профила си в обществената мрежа "Фейсбук " министър-председателят Бойко Борисов. Припомняме, че българският министър председател е на посещаване в Атина, където се организира третата среща на върха Европейски Съюз – Арабски свят.

,,Призоваваме Европейски Съюз, другите страни от района и интернационалните финансови институции да се ангажират с финансиране на плановете за съгласуваност. Всички страни ще бъдем по-силни и сигурни, когато посрещаме провокациите на изменящия се свят обединени'', написа още Борисов.



Иначе по-рано денем Бойко Борисов се срещна и с европейския комисар за миграцията Димитрис Аврамопулос, който поздрави страната ни за сполучливото председателство на Съвета на Европейски Съюз.

,,Договорихме се да продължим самодейностите за присъединението на Западните Балкани към Европейския съюз'', разкри министър-председателят още веднъж посредством своя профил във "Фейсбук ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР