С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната

...
С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната
Коментари Харесай

Белянова: Прокуратурата не остави съмнение, че е лесно, когато си прост

" С прекратяването на инспекцията за скандалните записи на Борисов Специализираната прокуратура не остави подозрение, че е елементарно, когато си елементарен. Не бъдете комплицирани и няма да има кой да ви накаже ", във Facebook.
" Проверката е открила, че няма задоволително данни, въз основа на които да се направи основателно съмнение за осъществено закононарушение, и че не е открито проблематично държание на Борисов.
 Прокуратурата за записите ПКП: Няма данни за осъществено закононарушение Прокуратурата за записите " ПКП ": Няма данни за осъществено закононарушение
Прокуратурата няма да образува досъдебно произвеждане по инспекцията, осъществена по сигналите на Христо Иванов във връзка със записите с...
Понеже живеем в правова страна и всички сме равни пред закона, след 18.12.2020 година към този момент не е проблем/ закононарушение всеки български жител да:
- вкарва държавни институции на някого „ да му размажа физиономията, че не се преценява с мене... “;
- бъде авансово да осведомен от правосъдната власт за идно покачване на обвинявания, вследствие на което някой „ ще изгори “ и ще „ го съсипят “;
- приказва вулгаризми във връзка с европейски водачи и да „ ги наеб*л с 200 “
- „ изгаря “ съперниците си;
 Аламанов: Спахте ли добре след известието на прокуратурата? Аламанов: Спахте ли добре след известието на прокуратурата?
" Добро утро, дребни поцинковани кофички! Как сте? Наспахте ли се добре? Как спахте, откакто прокуратурата мълчешком призна, че записит...
- назовава ръководителя на Народно събрание „ елементарна кърджалийска пут*а “.
Специализираната прокуратура коментира, че „ всевъзможен различен тип отговорности се реализират при разнообразни условия “. Предстоят избори. Съдбовни избори. Те са опцията за „ комплицираните “ да основат разнообразни условия, при които на „ простите “ няма да им е елементарно и ще има кой да ги накаже.
„ Рядко ще сте пред съдбовни избори. Развратът иде от дребните взаимни отстъпки и от ежедневността на злото. Ще маскирате страха си като разумност, алчността си – като далновидност, а безчестието си – с изкусна обосновка “ ни сподели Кристиан Таков.
Трябва да сме безкомпромисни. Трябва да (им) свалим маските. Трябва да създадем нещо без аналог – да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции. За България.
#ОСТАВКА "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР