С прекрасни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде

...
С прекрасни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде
Коментари Харесай

Цветен пазар в Бургас

С прелестни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде изпълнен вътрешният двор на експоцентър " Флора " за четвъртото издание на цветния базар " Флора Есен ". Той чака своите гости в дните от 11 до 14 октомври, сред 10 и 19 часа. Многоцветни хризантеми, далии и екзотични орхидеи са единствено част от типовете, които ще предложат производители и вносители на цветя от цялата страна.
Вече обичайно част от есeнния базар са обособените зони с био и арт артикули на цветна тема. Любителите на пчелните артикули ще имат опцията да се снабдят с първокачествен мед, прополис и пъстър прашец непосредствено от производители.
В началото на есента красивият базар за цветя ще ви зареди с доста и разнородни хрумвания за декорация на дома, градината или офиса, ще предложи професионални решения за вътрешно и външно озеленяване.
Богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни артикули ще завоюва един от посетителите на Цветен базар " Флора Есен ". Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да участвате в специфичната лотария, е да посетите ревюто в интервала 11 - 14 октомври и да попълните флаер с име и телефон за контакт. Победителят ще бъде изтеглен на 14 октомври и разгласен в страницата на Експозиционен център Флора Бургас.
Флаери можете да откриете при централния вход на експоцентър " Флора ", в касата на Културен дом на нефтохимика и Туристическия информативен център до Часовника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР