С предупреждение за възможен “хаос” американският президент Доналд Тръмп прие

...
С предупреждение за възможен “хаос” американският президент Доналд Тръмп прие
Коментари Харесай

Тръмп: Тези избори ще решат дали ще спасим американската мечта

С предизвестие за вероятен “хаос” американският президент Доналд Тръмп одобри номинацията на републиканците за втори мандат. В тирада от Белия дом Тръмп се показа като страж на американския метод на живот.

Тръмп съобщи, че е претендентът, който ще отбрани американската фантазия от безредица.

„ Тези избори ще решат дали ние ще спасим американската фантазия или ще позволим социалисти да срутен нашата скъпа орис със своя дневен ред. Изборите ще решат дали ще създадем бързо милиони високоплатени работни места или ще съкрушим промишлености и изпратим милиони от тези работни места в чужбина както това безгрижно е било пораждано доста десетилетия наред. “

Приемането на номинацията е на фона на следващия потрес измежду американците разследване на пукотевица от еднообразен по афроамериканец, породила гражданско неодобрение. Тръмп се надява с посланието за “закон и ред” да завоюва изборите на 3 ноември, само че анализатори показват понижаващия му се рейтинг вследствие на дейностите на администрацията за справяне с пандемията от Covid-19.

Демократите, които ще се изправят против президента на изборите с двойката Джо Байдън и Комала Харис упрекват Тръмп в липса на уверено деяние по расовите проблеми и коронавирусната пандемия.

Речта на Тръмп от Белия дом се пояснява като невиждано потребление на социална благосъстоятелност за партийни политически цели. Около 1,500 фенове гостуваха на грандиозното събитие на място като измежду поканените са по-голямата част от републиканците от конгреса.

Традиционно президентите обрисуват ясни граници сред формалните си задания и политически акции и с изнасянето на предизборна тирада от Белия дом тези граници могат да бъдат сложени под въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР