С представителите на кои знаци на човек му е най-трудно

...
С представителите на кои знаци на човек му е най-трудно
Коментари Харесай

Тези пет зодии имат най-труден характер

С представителите на кои знаци на човек му е най-трудно да откри общ език? Не си заслужава да си избирате сътрудниците или даже приятелите единствено по зодията. Но би трябвало да имате някои неща поради, в случай че вярвате в астрологията. Представяме ви петте зодиакални знака, които се отличават с най-труден темперамент.

 5 място – Козирог

Като върли инати, Козирозите упорстват, че са прави, даже когато знаят, че бъркат. Пробвайте а ги надхитрите, започнете ненадейно да се съгласявате с тях и Козирогът внезапно ще одобри вашата позиция – тъй като не желае да се съгласявате с него. Да, този чудноват знак отстоява мнението си, без да желае да победи в разногласието. Защото той харесва самия спор, а не резултата му. Козирогът е в плен на личното си его – той желае да прави единствено това, което желае, само че от време на време и самичък не знае какви са същинските му стремежи. Представителите на този знак са комплицирани същества, които ненавиждат да скучаят, имат потребността да изпълнят живота си със смисъл. Ако не можете да помогнете на Козирога да реализира това, той ще ви зареже – или вие самите ще го зарежете, когато той опъне нервите ви до прекаленост. Той е доста находчив и приема в обкръжението си хора, които са почтени да бъдат до него. Но дали той е заслужен да бъде с вас? Отговорете си почтено на този въпрос.

 4 място – Водолей

Водолеите елементарно намират общ език с хората, способни са да изслушат деликатно непознатото мнение по всеки значим въпрос, само че освен това се интересуват единствено от личните си възгледи. Те постоянно ще постъпват по този начин, както считат за нужно. Ако дейностите им не доведат до стремежи резултат, те просто ще обвинят другите, тъй като не се считат за отговорни за нищо. Водолеите са диктатори по душа, вървят настървено към задачите си, само че в това време са извънредно прочувствени, което постоянно им пречи. Типично за Водолея е да се ядоса и да зареже всичко на една крачка от финишната линия.

3 място - Близнаци

Този знак безусловно се раздира от вътрешната страна. Близнаците са неспособни да стоят на едно място, те заразяват близките с нервозността си, запълвайки пространството с звук, крясъци, терзания и упоритости. Един представител на тази зодия е равносилен на цяла навалица. Близнаците желаят всичко и незабавно – и желателно без усложнения. Те са капризни, егоистични и освен това ловко бягат от нещата, които не ги засягат или не им харесват. Имат поразителната дарба да не помнят бързо за това, което преди пет минути са считали за най-важното на света.

2 място – Овен

 Общуването с Овена е сходно на стартиране с лодка по бурна река. Или на компютърна игра, в която в един момент сте на върха, а в идващия лежите смъртоносно ранени. Овните обичат да спорят, не понасят провалянето в диспутите, елементарно срутват това, което са построили и въобще не мислят за последствията от постъпките си. Ако желаете да свържете живота си с представител на този знак, станете будист и оставете суетата и нервността на Овена да минава около вас като лек ветрец. Не е обезпечено, че ще съумеете да го постигнете, само че може да пробвате. Знаете ли за какво? Защото спокойните минути с Овена постоянно си заслужават всички стихии на света.

 1 място – Скорпион

Сигурно към този момент знаете всичко за този знак – Скорпионите са истински демони. Репутацията им ги изпреварва и е доста мъчно това мнение да се промени, даже в случай че е предубедено. Какво съставлява Скорпионът? Той е недопечен, отмъстителен, постоянно получава това, което желае. Освен това е водач (или доста се старае да бъде такъв), фокусиран е върху нещо, което е значимо единствено за него и е страховит дебелоглав. И несъмнено, Скорпионът ще ужили всеки, който го обиди. Може да не стане незабавно, а дни или даже години по-късно, само че представителите на този знак безусловно ще отвърнат на удара.

Източник: woman.bg

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР