С предприетите мерки от правителството за връщане в училищата на

...
С предприетите мерки от правителството за връщане в училищата на
Коментари Харесай

Валентин Радев с шокиращо разкритие: Вкарахме в училищата 17 500 потенциални престъпници…

С подхванатите ограничения от държавното управление за връщане в учебните заведения на деца, които не ги посещават, в клас са били вкарани 17 500 евентуални нарушители, сподели през днешния ден министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Изказването пристигна в границите на парламентарния надзор в отговор на въпрос за подхванатите ограничения против битовата престъпност, съобщи dnevnik.bg

Министърът уточни, че намаляването на закононарушенията и увеличението на разкриваемостта са измежду главните цели в проекта на Министерство на вътрешните работи до 2021 година. Като към този момент подхванати ограничения Радев уточни разширените пълномощия на работещите по трудов контракт към Министерство на вътрешните работи.

С промени в Закона за частната охранителна активност щели да се активизират и работещите за тях в битката с престъпността. Сериозно се работило и по превантивната активност.

До момента в Министерство на вътрешните работи са назначени 1342 нови чиновници, сподели Валентин Радев. Капацитетът на полицейската академия за образование на служители на реда пък бил подсилен.

Министърът уточни, че статистиката демонстрира, че от януари до ноември има спад на броя на закононарушенията с 3.8% до 96 125. Най-сериозен е спадът при кражбите на коли – 28.5%, следват грабежите 12.1%, кражбите 9.9% и измамите 9%.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР