С предложенията си сами доказвате, че нямате качества за лидер

...
С предложенията си сами доказвате, че нямате качества за лидер
Коментари Харесай

Социалист към Жаблянов, Тодоров и Янков: Вие нямате никакви идеи за партията!

 С предложенията си сами потвърждавате, че нямате качества за водач на партията, транспарантна е поръчката, която изпълнявате, за разтрошаване на партията и изменничество към работническата класа, написа редови член до тримата претенденти за ръководител на Българска социалистическа партия

Редовият член на Българска социалистическа партия Чавдар Вълчков – ръководител на 271 ОПО, регион Слатина, изпрати яростно писмо до медиите и до тримата претенденти за поста ръководител на Българска социалистическа партия – Георги Тодоров, Валери Жаблянов и Красимир Янков.

Припомняме, че изборът за водач на Столетницата е на 12 септември, когато всеки един редови член на Българска социалистическа партия може да даде своя глас за което са планувани и преносими урни за възрастните трудноподвижни членове на Българска социалистическа партия. Тримата съперници на Корнелия Нинова обаче дефинираха преносимите урни като " оказване на напън върху партийните членове “ и " подправяне на резултата “, предава 

big5.bg.

" Пряко съм обиден и от това, че аз като член на " преносима секция ще позволи " оказване на напън върху партийните членове “ или " подправяне на резултата “.  Да окажеш помощ на другаря си, когато той не е във физическо положение да се придвижи до стационарната урна, в главата на тези претенденти това е имитация на изборния развой, която аз ще позволи – това е повече от обидно. За другите вие съдите по себе си! “, написа Чавдар Вълчков до претендентите.

Заради изказванията им, редовият социалист написа, че те сами потвърждават, че нямат качества за водач на партията, още повече, че никой от тях не е отишъл на районно партийно заседание, с цел да изложи своите цели.

" Гласували сте за нещо, което, заради непросветеност, не сте провидели до какво ще стигне. Никой от вас не се появи на районно партийно заседание – да изложи тезите си, да чуе мнението на партийните членове, да ви оценим по достолепие! Нямате нито един образец за " опълчване “, " разделяне “, " съмнение “, " клюки “, " блокиране “, написа в отвореното си писмо социалистът от столичния регион " Слатина “.

" Къде са Вашите Идеи за социалистическата партия? Защо не ги публикувахте в " свободните “ медии “, пита той като непосредствено ги упреква, че с изключение на неналичието на партиен нюх и идеология, тримата претенденти нямат нюх и за медиите и техните зависимости от ръководещите.

" Хленчите пред " самостоятелните медии “ и те с огромна ненаситност Ви разгласяват, тъй като Вие по този начин внасяте разединение, съмнение и отблъсквате честните хора от Българска социалистическа партия. Това е Вашата роля в този интервал от живота на партията и Родината ни. Не сте почтени за " претенденти “ за ръководител на Българска социалистическа партия “, декларира в писмото си редовият член на партията.

Той добавя, че посредством държанието на Тодоров, Жаблянов и Янков е транспарантна поръчката, която извършват – " разтрошаване на партията, изтласкването към пътя на социалдемокрацията и изменничество към работническата класа – път, определен от Първанов, Станишев и компания “.

" Ние – редовите партийни членове, няма да тръгнем по този път! Вие сте се самозабравили! Някой Ви бута откъм гърба, а Вие не разбирате в каква роля играете – " приятели “! Предпочитам да имам 10 врагове допълнително, в сравнение с един подобен " приятел “, написа в умозаключение Чавдар Вълчков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР