С празнично шествие на деца, ученици, учители и дейци на

...
С празнично шествие на деца, ученици, учители и дейци на
Коментари Харесай

Празнично шествие и спектакъл на трупата на Нешка Робева

С празнично шествие на деца, възпитаници, учители и дейци на просветата и културата шуменци ще празнуват 24 май – Денят на българската култура, просвета и на славянската книжовност. Шествието ще тръгне от 10 часа от пл. „ Кристал “ и ще премине по бул. „ Славянски “.

Минути по-късно на откритата сцена на пл. „ Освобождение “ ще стартира концертът „ Младите хора на Шумен “ с присъединяване на хип-хоп групата „ Емоушън “, детския фолклорен отбор „ Звънче “ и вокално студио „ Да “.

Празничната стратегия ще продължи с тържествено връчване на премиите на Шумен в системата на образованието и науката от 11 часа на пл. „ Освобождение “.

След церемонията, в 11,45 часа на пл. „ Освобождение “ стартира спектакълът „ Споменът за на следващия ден “ на трупата на Нешка Робева.

Ден по-рано, на 23 май, ще бъдат наградени първенците на Випуск 2018. 13 изявени зрелостници ще получат от кмета на Шумен Любомир Христов орден с лента в цветовете на знамето на Шумен и диплом за отличен триумф и високи достижения през целия курс на образование.

На церемонията по награждаването са поканени да участват учители, възпитаници, родители, близки на отличените зрелостници и жители.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР