С празнични тържества в цялата страна бе посрещната Новата 2020

...
С празнични тържества в цялата страна бе посрещната Новата 2020
Коментари Харесай

Хиляди посрещнаха Нова година на открито

С празнични тържества в цялата страна бе посрещната Новата 2020 година.

Хиляди хора посрещнаха навън новата година в огромните градове на страната.

В София по традиция на площад „ Ал. Батенберг ” се състоя новогодишен театър. Ниските температури и засилените ограничения за сигурност не попречиха на стотици да посрещнат Новата 2020 година под звездите.

Празнуващите на площада в столицата по традиция си пожелаваха здраве, благополучие и шанс.

С доста въодушевление и артистичен дух Бургас посрещна новата 2020 година, осведоми морската община. Стотици се стекоха на площад " Тройката " за празничния концерт. Специален привет към всички бургазлии насочи кметът Димитър Николов, който пожела здраве и благополучие на града и неговите хора.

В първите минути на новата година бургазлии се хванаха на празничното хоро, изпълнено от Берковската духова музика. 2020-та настъпи в Бургас с лек дъжд, а мнозина изтълкуваха това като знак за изобилие.

Русенци посрещнаха новата година на централния площад в града с Дунавското хоро, за което споделят, че е вкъщи си. Пожелаха си здраве, благополучие и доста пътувания, заяви БНР.

На площада във Враца, под съпровода на духова музика и фолклорни реализатори, врачани също се поздравяваха за новата година. Кметът Калин Каменов пожела

„ Да е сполучлива, ползотворна и плодовита. Бъдете здрави и се обичайте “.

В Смолян хората си пожелаха по-успешна година и по-добро бъдеще.

По традиция в първия ден на януари честваме Васильовден. По този мотив във всички епархии на Българската православна черква се отслужва празнична литургия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР