С празничната украса в нашите студиа тази година ви показваме

...
С празничната украса в нашите студиа тази година ви показваме
Коментари Харесай

Украса с кауза: Деси и нейното спасение в радостта от подаръците

С празничната декорация в нашите студиа тази година ви демонстрираме гения на доста дами, които са част от Facebook групата " Купи подарък от майка на дете с увреждане ". Една от тях е Десислава от Кърджали, която създава красивите предмети дружно със своите дъщери.

Ако измежду подаръците ви за Коледа има чудни гипсови фигурки, ароматни сапунчета с портокалови кори и канела, доста евентуално е те да са направени от Десислава Кардашлъкова от Кърджали. Тя твори в малко ателие благодарение на децата си и другари.

Всеки един артикул, всяко нещо, което създадем, то идва от сърцето ни, ние влагаме доста повече усеща, споделя Десислава.

Въпреки борбата с онкологично заболяване, Деси намира ентусиазъм и мощ във Facebook групата, където стотици хиляди хора могат да видят красивите й творения. Преди заболяването тя се занимавала с аниматорство, провела рождени дни.

Тук в Кърджали доста държат да вършат дарове на гостите, които идват. И от там в действителност се роди концепцията за гипсовите фигури и подаръчетата за рождени дни.

Наложило се да прекъсне за 2 години работата си с подаръците, само че в този момент продължава с нова сила, тъй като вижда, че може да носи наслада.

Това нещо ми дава успокоението, че мога макар че към този момент както е казано, че съм с увреждане, мога да бъда нужна в обществото, мога да оказвам помощ, мога да нося наслада, най-важното което е, когато го видя в лицата, на тези, за които го върша това нещо, насладата им, която я виждам. Избягвам от самото всекидневие, заобикалям от мислите за заболяването си и това до някъде ме избави.

Дъщерите й Виктория и Никол обичат да оказват помощ в изработването на украсата.

Тази Коледа Деси дружно със фамилията си е в родния Калофер, защото обичат неговите обичаи. На хората, до които ще стигнат творбите й, тя пожелава най-много здраве, тъй като всичко останало се реализира.

Здраве, благополучие и нека макар обстановката, в която сме, да бъдем
по-добри.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР