С празничен концерт под надслов: Как бързо времето лети“ завършиха

...
С празничен концерт под надслов: Как бързо времето лети“ завършиха
Коментари Харесай

ДГ Космонавт празнува 50 години с много песни и танци

С празничен концерт под надпис: " Как бързо времето лети “ приключиха тържествата по случай 50-годишния празник на ДГ " Космонавт “.

В цветния празник се включиха малчуганите от всички групи, както и вокалната група. Възпитаниците на детското заведение с доста усмивки и радостно въодушевление извършиха песните " Рожден ден “, " Оранжево небето “, " Междучасие “, " Дъга “, " Обичам те, България “ и Китка от национални песни. Малките актьори демонстрираха и няколко танца: Патешки танц, Танц на пеперудите, " Облади-Облада “ и други.

" Поздравявам всички педагози и целия личен състав на ДГ " Космонавт “, че с доста обич, самообладание и професионализъм полагате грижи за възпитанието и образованието на малчуганите. Пожелавам Ви сполучлива реализация на нови планове и хрумвания, креативно ентусиазъм и креативност. На децата искам да бъдат здрави, жизнерадостни и да натрупат доста потребни познания и умения за живота! Честит 50-годишен празник! “, приветства присъстващите кметът на регион " Северен “, който бе специфичен посетител на тържеството.

" През всички тези години тук са работили и са оставили част от сърцата си доста учители и чиновници. Всеки от тях е съдействал за богатството на детската градина. Всеки от тях е останал в сърцата на възпитаниците си, като е посял семето на добротата и устрема за триумф. Някои от тях са учители тук при нас, а други водят внуците си.Как бързо времето лети! “, сподели шефът на ДГ " Космонавт “ Десислава Стоянова-Тотева.

ДГ " Космонавт “ е основана през 1972 година В момента в нея се образоват 318 деца в 11 групи, от които 2 яслени.

Други посетители от кметството на " Северен “ бяха секретарят на региона Стайко Танев, основният специалист " Образование и просвета “ Магдалена Георгиева и основният специалист " Здравеопазване “ Петя Кирова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР