С празничен концерт Благоевград ще отбележи настъпването на новата 2024

...
С празничен концерт Благоевград ще отбележи настъпването на новата 2024
Коментари Харесай

Благоевград посреща 2024 г. с празничен концерт под открито небе

С празничен концерт Благоевград ще означи настъпването на новата 2024 година. Програмата, готова от Община Благоевград, е с начален час 23:00 часа на 31 декември на площад " Георги Измирлиев ".

На сцена под звездите ще излязат известни реализатори като Малин Домозетски, Милена Пищолска с актьори от Ансамбъл " Пирин ", Георги Илиевски и Иван Радев, които ще подарят на благоевградчани и посетители на града цветен букет от обичани фолклорни песни.

Присъстващите на площадното пространство ще имат опция да се заловен ръка за ръка, с цел да извият дълго хоро, както повелява традицията.

Първият привет за Новата 2024 година ще каже кметът на община Благоевград Методи Байкушев. Много песни, танци и положително въодушевление ще бележат първите часове на Новата 2024 година.

Тази година управлението на Община Благоевград залага напълно на локални гении в празничната стратегия и започва самодейността " Празнувай отговорно ", с която се стреми да даде добър образец.

С цел съпричастност към деца, възрастни и животни, които изпитват мощен стрес от пиротехнически произведения, както и от екологични съображения по време на новогодишната нощ Община Благоевград няма да включи заря в празничната стратегия.

Изненади и мощни прекарвания обаче няма да липсват.

Заповядайте!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР