С правосъдната реформа се справиха, та сега са се заели

...
С правосъдната реформа се справиха, та сега са се заели
Коментари Харесай

Министър Стоянов за Христо Иванов: Не се справи с правосъдната реформа, сега посяга към армията

" С правосъдната промяна се оправиха, та в този момент са се заели да модернизират и армията ни! "
С подобен подигравателен пост излезе министърът на защитата Димитър Стоянов във връзка на Христо Иванов, който поиска  " да пратим на Украйна наши комплекси за противовъздушна защита (ПВО) - ракети С-200, чийто запас така и така изтича след година, и да ги сменяем със модерно въоръжение ". 

Ето целият пост на Димитър Стоянов:
" Модернизацията на Българската войска се трансформира в предизборна дъвка в устата на някои " специалисти "!
С правосъдната промяна се оправиха, та в този момент са се заели да модернизират и армията ни! 

Дали Христо Иванов знае какъв брой е цената на един зенитно-ракетен комплекс, какъв брой са нужни и след какъв брой време ще бъдат доставени? Знае толкоз, колкото и за ресурса на ракетите! "
Пред БТВ съпредседателят на Демократична България  Христо Иванов прикани служебното държавно управление да даде отговор какви са проектите му за усвояването на финансовия ресурс от американски фонд за превъоръжаване на българската войска, тъй като можем да изпуснем опцията, в случай че не реагираме в точния момент.
Той отговори и на думите на президента по-рано през днешния ден, който за следващ път упрекна политиците от Демократична България, без да ги посочва, че са от " партията на войната ".
" Радев може колкото желае да назовава съперниците си партия на войната, само че това не го прави партия на мира, а партия на обслужването на Кремъл. Защото да откажеш помощ, без да се лишаваш от отбранителни качества, а в противен случай, да ги усилваш - кого обслужваш, в случай че не господаря на Кремъл? ", попита Иванов.
 
15 Фев 2023100115 Фев 202322315 Фев 202312115 Фев 20239615 Фев 2023131514 Фев 20232966КоментариTruman15 Фев 2023 10:03ч.
Браво Христо, отлично Иванов! Ти си наша вяра - печелиш 121 дупетата, ставаш министър председател, обяваш готовност, пращаш де що може на фронта. Така ще прославиш България и името ти ще остане в историята! На място на осводената от мъжко население територия Европа ще изпрати няклко милиона бежанци - здрави и млади да сеят наред.. Браво Христо, отлично ИВанов - напред към Победата!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живко Горанов15 Фев 2023 10:07ч.
Не мога да приема, че един министър или какъвто и да е държавен началник, или даже държавен чиновник, да разгласява в обществените платформи какъвто и да е коментар по въпроси, свързани с ръководството на страната. Несериозно е! За задачата има конференции, брифинги, изказвания и така нататък Е по какъв начин да почитам хора, които се държат като клюкарки, а не подхождат като държавници! Ако самичък не се уважаваш, тогава по какъв начин другите да те почитат!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Че той Тръмп Америка управляваше през Туитър цели четири години... Въпрос на настояща медия!15 Фев 2023 10:51ч.
А другояче Стоянов трябваше да добави след " специалисти " и текста на своя някогашен сътрудник Гуцанов: "... които не могат да отличат револвер от оръдие " + Всите " меринджеи " от разните промени и промени, с изключение на звъна на парите, и най-много - количеството КОМИСИОН към 30те сребърника за продажбата на България НИЩО НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАТ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян15 Фев 2023 10:33ч.
те какво ли не оправиха! на процедура всичко, до което съумяха да се докопат. и околната среда оправиха. едно пообрасло момченце, с шарени чорапки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023119507 Фев 2023110310 Фев 2023353907 Фев 2023921
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР