С поздрав на Петър Москов в социалните медии до всички

...
С поздрав на Петър Москов в социалните медии до всички
Коментари Харесай

КОД: Няма национален интерес, който да оправдае коалиция с БСП, ДПС или Възраждане.

С привет на Петър Москов в обществените медии до всички българи по случай деня на Съединението стартира вчерашното разкриване на предизборната акция на КОД във Варна и други градове. Според водача на КОД тази дата е извънредно значима освен за историята ни, само че най-много за построяването на българското национално самочувствие и самостоятелност. Преди 137 години, свободният български дух прави нечувана смелост. Нашите предшественици сами, със лични старания се изправят против Великите сили и поставят началото на днешна обединена България. Волята на свободните българи устоява против съпротивата на Русия и на 6 септември 1885г. Александър Батенберг афишира Съединението на България.
Историята ни демонстрира, че българският народ е успявал постоянно, когато е единен. Силната му воля за независимост, самостоятелност и обединяване не се е сломила пред никакви Велики сили и никакъв имперски напън от Русия, нито на 6 септември 1885г., нито няколко години по-късно, когато през 1908 година нашите предшественици отхвърлят политическата и финансова взаимозависимост от Османската империя и гордо афишират самостоятелна България.
Партия КОД е учредена на тези уроци от българската история. Нашата цел е огромно дясно обединяване, което да има болшинство в Народното събрание и да отговори на очакванията на хората за една в действителност свободна, богата и самостоятелна България.
КОД отива на изборите с убедеността, че задача номер едно е постигането на дейно настоящо лустрационно законодателство, което да постави завършек на ръководството на някогашната алена аристокрация и репресивния ѝ уред от Държавна сигурност.
Никакви обединявания, към никакви други задания не могат да изместят или да заместят осъществяването на тази задача. Коалиции построени към други измислени цели са плъзгане по повърхността на казуса и не могат да доведат до коренно изгребване на мръсотията, в която сме. Българската десница би трябвало да преодолее елитите си, би трябвало да се смири и в идващия парламент да откри метод да отговори на терзанията и да върне очакванията на хората. Целта на КОД в идващия парламент е да бъде катализатор на този развой.
Трябва да се постави завършек на безпринципните обединения и съюзи, образувани към подправени обществени цели, които зад паравана на националния интерес се сговарят по какъв начин да крадат парите ни и да поддържат зависимостта на България от непознати ползи. Няма народен интерес, който да оправдае коалиция с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или " Възраждане ". Защото тези партии съществуват, с цел да няма мощна българска държавност. Тези партии са инфилтрирани в българското политическо пространство, с цел да няма повече " Ден на Съединението " и " Ден на Независимостта ". Тяхната задача е да насаждат разделяне и ненавист в българското общество и да работят против всякаква опция българският народ да се сплоти към обща национална идея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР