С появата на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

...
С появата на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Ето как Виктория Бекъм не остарява

С появяването на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл предишният месец 44-годишната Виктория Бекъм още веднъж провокира редица мнения за външния си тип. Двамата със брачна половинка й Дейвид като че ли освен не остаряват, само че с възрастта стават и по-красиви.

Бившата спайска и сегашен дизайнер доверява блестящата си визия на гримьорката Уенди Роу. Тя, като се изключи че се грижи Виктория да е съвършено гримирана, знае и какви са дребните секрети, които могат и вършат госпожа Бекъм по-младолика.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Мар 15, 2018 в 9:51 PDT

Рядко ще забележим Виктория Бекъм с тежък грим. Вместо на всевъзможни разкрасителни артикули, тя залага на естествената хубост и искра на кожата . Разбира се, те изискват и съответните грижи.

Кожа

Госпожа Бекъм употребява интензивна 10-дневна възстановяваща грижа за лице Radiance Recharge System, която коства към 300 лв.. И за нея това е алтернативата на филърите. Или най-малко по този начин твърди.

Микрополинг, антиоксиданти, витамин С и хиалуронова киселина връщат блясъка на лицето на дизайнерката. А по-късно гримьорката й нанася озаряваща база и декор дьо загар на Burberry.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Мар 5, 2018 в 7:53 PST

Очи

Виктория Бекъм е върл почитател на тъмния, опушен грим. Тайната тук е в огромните, обемни мигли, както и в молива в физически цвят, с който се акцентира и уголемява оптически окото , предава Daily Mail. Фината арка на веждите пък основават резултат за по-издължено и изгладено чело.

Устните

И тук дизайнерката не опитва изключително. Червилото постоянно е в физически цвят. Ако в последно време устните на Виктория Бекъм ни се костват по-обемни, това не е поради инжекция с хиалурон.

 Дейвид Бекъм впечатли с визия на кралската женитба
Дейвид Бекъм впечатли с визия на кралската женитба

Бившият футболист още веднъж сподели класа

Просто гримьорката е почнала да ги контурира с съвсем неосезаем молив , а запълването е с гальовен, ослепителен емайл. Те споделят, ние се доверяваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР