С повишаването на температурите поддържането на елегантния делови стил става

...
С повишаването на температурите поддържането на елегантния делови стил става
Коментари Харесай

ТРИ златни правила за делови дрескод в горещините, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да спазваме

С повишението на температурите поддържането на елегантния настоятелен жанр става все по-голямо предизвикателство. Американското списание Entrepreneur посвещава специфичен материал по тематиката. Според Даян Полак - фешън съветник и персонален стилист, притежател на уеб страницата Stylempower в Ню Йорк, разпоредбите за обличане през лятото постоянно са едни и същи за всеки бизнесмен, експерт и човек от бизнеса.

Без взаимни отстъпки.
Друг специалист - създателят на свободна процедура Лори Васкес, споделя, че в жегите е много потребно човек да има в офиса си няколко скъпи аксесоара. " За мен " обличай, с цел да впечатляваш " в задуха е обвързвано с това да имаш нещо за покриване на разположение в офиса - положителната вярна жилетка, шал от тънък летен плат, даже изрязан пуловер с необятна плетка. Те се съчетават добре с рокля/гащеризон и пола, с цел да се борим с офисния " изменчив ток ", показва тя.

През лятото материята е значима, не престават стилните съветници. Някои предлагат облекла от основаната относително неотдавна високотехнологична материя тенсел. Най-добре е да се избират материи, през които тялото диша, като плетивото, дантелата.

В средата на юли в доста градове по света термометрите удариха най-високите присъщи за лятото температури. Как да планираме от позиция на работното облекло останата част на сезона?

Ето 3 правила на положителния работен тип:

Тъканите и цветовете имат значение. Ориентирайте се към спортно-елегантните облекла. Костюмите са в леки материи като памучния сатен и лена. Бледо-сивото, нюансите на синьото и бялото са подобаващи разновидности.

Останете покрити. Избягвайте прекомерно късите поли, прекомерно дълбоките деколтета, прилепналите по тялото материи. Няма да ви е удобно. Ако сте дама, имайте на разположение в офиса огромен тънък и лек шал.

Завършете типа. Включете в него детайли за жанр - украшения за шията, обеци, часовник, колан, гривна или шал. Мъжете също е належащо да заобикалят незавършения тип - ризите би трябвало да бъдат в панталона, употребява се колан, каишката на часовника и обувките би трябвало да си подхождат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР