С повече от 20 години опит зад гърба си американската

...
С повече от 20 години опит зад гърба си американската
Коментари Харесай

Световната ИТ компания UST затвърждава позициите си на българския пазар

С повече от 20 години опит зад тила си американската ИТ компания сполучливо осъществя планове за цифрова промяна за едни от най-преуспелите корпорации в света. С повече от 30 000 чиновници от четири континента в 22 страни софтуерният водач трансформира милиарди животи всеки ден, до момента в който по едно и също време дава стойност и трайна смяна на бизнеса.

UST към този момент съобщи, че ще ускори позициите си на българския пазар и ще даде на бъдещите български чиновници динамични благоприятни условия за работа. Високо оценена като шеф, UST получава редица влиятелни награди в целия свят, измежду които " Топ шеф ", " Най-доброто място за работа " и " 20-те най-хубави ИТ компании на годината ".

Оценена на над един милиард $, UST работи на високо равнище с
водещи компании от класацията Fortune 500
Неизменна част от триумфа на UST през последните 20 години се основава на дълбокото схващане на нейните сътрудници и на дълготрайните взаимоотношения с клиентите. Със личните си лаборатории и гаражи за нововъведения за усъвършенствано тестване на нови артикули и прототипи в действително време UST оказва помощ на фирмите да рационализират бизнеса си посредством умна цифрова промяна.
Реклама
От подпомагането на застрахователните компании и доставчиците на здравни услуги да дават по-рентабилни грижи до опцията за по-бързи и по-безопасни банкови транзакции UST работи в тясно съдействие с клиенти в седем основни вертикала. Свидетелство за опита на компанията в американската здравна промишленост е, че технологиите на UST обработват 1 от 7 претенции за здравно обезпечаване. В допълнение, два от трите най-големи бизнеса за ръководство на активи в Съединени американски щати се поддържат от водещата ИТ компания, която също е и стратегически сътрудник на 5 от 10-те най-хубави търговеца на дребно в Съединени американски щати. Освен това UST дава значими решения на 3 от 5-те най-големи международни телекомуникационни компании.
В България
софтуерният водач ще посрещне разнородни планове и достъп до нови технологии. С клиенти от Съединени американски щати, Англия и Европа бъдещите чиновници на UST ще имат значима роля в модернизирането на европейските центрове за данни. Преминаването към нови хибридни технологии продължава за огромните клиенти на компанията и ще изисква цялостния потенциал на българския изчерпателен ИТ гений. Успехът ще зависи от реализирането на решения, свързани с консолидираното на данни.

" UST има първата интегрирана автоматизирана платформа за разработчици и експерти по данни. Вече имаме клиенти, с които сме сключили контракти за рационализация и доразвиване на тяхната SAP инфраструктура. Това включва внедряване на облачни технологии и тяхното модернизиране, както и други вълнуващи планове. Докато разширяваме нашия екип и се приготвяме да поемаме по-предизвикателни задания в бъдеще, ние ще продължим да предоставяме цифрова промяна ", сподели Милен Стоянов, началник " Операции ", " UST България ".

Със своите артикули, ноу-хау и платформи концепциите на компанията се трансформират в
Реклама новаторски решения
в интерес на бизнеса. UST PACE форсира промяна на една платформа посредством централизиране на вътрешни и външни работни процеси за шифроване, съдействие, тестване и имплементиране. От своя страна платформата UST IQ разрешава на клиентите да употребяват терабайти данни, с цел да разкрият бързо наблюденията си и да разработят сериозни за бизнеса решения. UST SmartOps форсира автоматизацията на AI/ML, с цел да обезпечи обилни изгоди за разноските, скоростта и качеството за потребителските интервенции. CyberProof оказва помощ за вграждане на усъвършенствани протоколи за киберсигурност посредством последващо потомство автоматизирани интервенции за сигурност. UST HealthProof оказва помощ за понижаване на разноските на крайния консуматор и усъвършенства резултатите от опазването на здравето посредством солидно BPaaS решение за здравните разноски на платеца.

Американската ИТ компания се концентрира и върху обществено виновна промяна. Въз основа на своите неизменими полезности на човещина, честност и примирение UST осъществя планове в интерес на обществото и за своите хиляди чиновници по света.
Свързани публикации Програмист е моя баща, какъв да стана аз? 5 май 2022, 10:12 Образованието в България: нужни са храброст, визия за бъдещето и технологии 28 януари 2022, 06:16 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР